Kijk je iedere keer voor een date weer moedeloos in de spiegel, omdat je niet weet wat je met je haar aan moet? Dat begrijpen wij als geen ander. Het blijft lastig om te variëren en het liefst sta je natuurlijk ook weer niet te lang voor de spiegel. Wij zetten de 5 kapsels op een rijtje die mannen het aantrekkelijkst vinden.

Lang stijl haar

Deze (voor sommige vrouwen) simpele haarstijl vinden mannen heel aantrekkelijk. Helaas voor de vrouwen met krullen! Gelukkig bestaat de stijltang en kunnen we ons daar prima mee redden. Het kost alleen voor de een wel iets meer tijd dan voor de ander.

Een paardenstaart

Over gemakkelijk gesproken… Dit kapsel heb je in een paar seconden gefixt en mannen vinden dit ook nog eens heel sexy. Om het nog af te maken kun je eventueel een plukje haar om je elastiekje binden, maar dit is natuurlijk geen must. Je kunt ook gewoon voor gemakkelijk gaan. Dat snappen wij helemaal!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Vlechten

En dan hebben we het natuurlijk niet over twee van die Pippi Langkous vlechten. Ga voor een wat hippere vlecht en blijf nieuwe uitproberen! Er zijn zoveel vlechten dat je eindeloos kunt blijven switchen. Het gaat nooit vervelen en het kost je waarschijnlijk maximaal 5 à 10 minuten.

Boblijn

De meesten zullen nu meteen denken: nee dat gaan we niet doen! Toch kan het vooral voor de mensen met dun sluik haar de oplossing zijn, al kan het wel wat tijd kosten om het haar in model te brengen. Een bob zorgt namelijk voor meer volume. Wist je dat je ook verschillende soorten bob modellen hebt? Gewoon kiezen welke het beste bij jou past. De schaar erin dus!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Lucy Hale (@lucyhale)

Messy bun

Yes! We kunnen dus gewoon voor altijd ongegeneerd van die rommelige knotten blijven dragen zonder dat iemand er mee zit. Ga voor de echte messy bun of trek er wat meer tijd voor uit.  Daarna kun je met een gerust hart de deur uit.

Lees ook: Deze mooie kapsels maak je in minder dan een minuut