Nutella kennen we natuurlijk allemaal als de allerlekkerste hazelnootpasta ever. We smeren dikke lagen op onze boterham, op onze pannenkoek en we dippen er van alles in. En als we het écht bond maken dan lepelen we het zo uit de pot naar binnen. We kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen! Voor alle Nutella lovers is er goed nieuws. De Nutella Biscuits zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Nutella Biscuits

De naam verraadt het eigenlijk al een beetje. De Nutella Biscuit is een knapperig koekje met een laagje Nutella ertussen. Best of both worlds! We waren stiekem al jaloers op de andere landen waar dit koekje al eerder verkrijgbaar was. Maar nu kunnen wij ook van deze heerlijke zoete snack gaan genieten! De koekjes zijn aan de kleine kant wat ze ideaal maakt als je zoete trek hebt of als “toetje” na de lunch. Wij zullen namelijk vast niet de enige zijn die altijd iets zoets wil na iedere maaltijd.

De biscuits zijn gemaakt van twee knapperige goudbruinen koekjes die aan elkaar kleven met een laagje Nutella. Heaven! De koekjes hebben de afdruk van een hartje wat ze ook het perfecte cadeautje maakt voor je lover. Liefde gaat eenmaal door de maag. De Nutella Biscuits komen in een hersluitbare zak zodat je ze niet in één keer op hoeft te eten. Maar geloof ons, de kans zit er wel in dat dat gaat gebeuren! Na een avondje op de bank met je lover of bff is die zak gegarandeerd leeg.

nutella biscuits

Waar kun je de Nutella Biscuits kopen?

Goed nieuws! Je hoeft niet het hele land door te reizen om deze lekkernij te bemachtigen. Je vindt ze namelijk gewoon bij de Albert Heijn in het koekschap. Ideaal! En voor een klein prijsje van 3,69 euro heb je een hele avond snackplezier. Wie wil dat nou niet?

Lees ook: Plus komt met diepvries churros voor de airfryer!