Een tijdje geleden schreven we over de Lidl die met een churros maker kwam en de reacties gingen door het dak. Nu hebben we weer nieuws uit churros land! Bij de Plus kun je namelijk kant-en-klare diepvries churros kopen die je in de oven of airfryer kunt bakken! Deze wil je proeven.

Kant-en-klare diepvries churros

Als je een churros maker hebt moet je zelf nog even aan de bak! Je maakt allereerst het beslag en moet vervolgens nog opletten dat je de churros niet te bruin bakt.

En voor wie niet weet wat churros zijn: dit zijn een soort van Spaanse donuts in de vorm van ‘stengels’ die gefrituurd worden en daarna doordrenkt met poedersuiker of chocoladesaus. Met de kant-en-klare versie van het merk Aviko zijn al deze zorgen verleden tijd! Het enige wat je nodig hebt is een zak churros en een oven of airfryer. Toppings zijn optioneel en je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt!

diepvries churros

Waar te verkrijgen

Natuurlijk wil je nu direct naar de supermarkt rennen! Maar je moet wél even weten waar je precies moet zijn. Wij hebben deze vondst gespot bij de Plus Manniën, maar wie weet zijn ze verkrijgbaar bij meerdere filialen. Even goed speuren dus! We beloven je dat je speurwerk beloond wordt met de lekkerste, meest krokante en zoete lekkernij die je ooit geproefd hebt!

Churros inspiratie

Mocht je nu even helemaal geen inspiratie hebben over hoe je je churros wilt versieren. We got you! Wij hebben een paar killer combo’s voor je! Wat dacht je van churros met chocoladesaus, vanillesaus en room. Of poedersuiker met citroen! Óf wat dacht je van aardbeiensaus met wodka en room. Hmm! Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kunt je churros erin dippen. Wees creatief!

Lees ook: Eindelijk! Ben & Jerry’s komt met een nieuwe smaak