De Octopus bun is een trend waar wij heel blij van worden. Eindelijk een haarstijl die je in een paar minuten kunt creëren. Perfect voor een gehaaste ochtend want het is zo gedaan en het ziet er toch super chique uit. Als je hem een beetje meer messy maakt is een hele goede look voor een dagje strand of een casual drankje in de stad. Hier vind je inspiratie voor jouw variatie.

De Octopus bun

octupus-bun-trend-FEMFEM Octopus-bun-peace-FEMFEM Octupus-bun-voorkant-FEMFEM octupus-bun-netjes-FEMFEM Octupus-bun-milk-FEMFEM Octopus-bun-two-FEMFEM
Foto via pinterest

Lekker makkelijk

De Octopus Bun is eigenlijk gewoon een hele slordige knot met lekker veel pieken en plukken eruit. Je kunt hem ook wat netter maken door een knot te maken van verschillende strengen haar die je rondom vastzet met een paar speldjes. Je kunt de bun heel groot maken of juist wat kleiner houden en de uiteinden van je haar los laten hangen. Het is maar net waar je in de stemming voor bent. Check de tutorial hieronder om de basis onder de knie te krijgen. Daarna kan je zelf een beetje experimenteren.

Tutorial

Met deze tips kun je gespleten haarpunten snel herstellen