De zanger Flemming kennen wij natuurlijk van zijn grote hit ‘Amsterdam’. Flemming timmert keihard aan de weg en aan aandacht komt hij naar eigen zeggen niets te kort. In een nieuwe aflevering van 538 Release Reacties vertelt hij alles over deze vrouwelijke aandacht én onthult hij wat zijn favoriete kroegen zijn. Wij weten waar we dit weekend naartoe gaan.

Famous in de club

Of Flemming door zijn fame nu anders in de club staat? Dat is voor hem een makkelijke vraag: “Het enige dat anders is, is dat ik in plaats van bier nu vaker een fles champagne bestel.” Verder zegt hij niet te merken dat de bekendheid hem tot nu toe heeft veranderd. Lekker nuchter gebleven, dus.

Waar Flemming dan het liefste naartoe gaat in zijn hometown Den Bosch? Naar de kroeg, want dit kan volgens de zanger nog wel op een normale manier. “Je moet wel goed weten welke kroeg je dan bezoekt. Je hebt de commerciële kroegen, waar vaak iedereen van buiten de stad komt. Daar moet ik wel een beetje oppassen. Maar ik zit safe in de ‘Jij en ik’ en ‘de Banier’”, onthult hij.

Geen slim idee

Na zijn antwoord op deze vraag begint Flemming keihard te lachen: “Ik denk dat ik daar vanaf nu niet meer safe ben, nu ik dit net heb gezegd. Daar gaan m’n safe spots! Dit is echt zwaar dom.”

Grote kans dat de favo plekjes van Flemming binnenkort vol staan met fans. Misschien toch tijd voor een nieuwe uitgaansstad, Flemming?

Lees ook: Wat betekenen deze dromen over je crush?