Droom jij van grote ogen, maar ben je hier gewoon niet mee gezegend? Of heb je een slechte nachtrust achter de rug? No worries! Wij hebben de oplossing gevonden waarmee jij jouw ogen groter kan laten lijken. En het is makkelijker dan je denkt. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.

1. Lichte oogschaduw

Lichte ogen zorgen ervoor dat je er meer wakker uit ziet. Om dit te realiseren, kun je het beste een perzik tint gebruiken als oogschaduw. Breng deze kleur aan op je ooglid om ervoor te zorgen dat je ogen groter lijken.

Lashcode_Blog_88

2. Contouren met oogschaduw

Blend een rose gouden tint oogschaduw in de huidplooi van je ooglid. Door dit te doen, creëer je meer diepte en zullen je ogen groter lijken. Resultaat? Knallende kijkers!

3. De juiste mascara

Om echte blikvangers te kunnen realiseren, tippen wij onze favoriete mascara. De Lashcode mascara van Everett Cosmetics geeft niet alleen ellenlange wimpers zonder klonters, maar verzorgt ze tegelijkertijd? Resultaat? Sterke, lange wimpers die je een verleidelijke oogopslag geven. En ja, dat is precies wat we willen.

Lashcode_Blog_CGI_003a

LASHCODE_NL

4. Eyeliner

Gebruik een eyeliner die aansluit bij de kleur van jouw wimpers, en breng een heel dun, fijn lijntje aan op je bovenste ooglid. Probeer eyeliner of oogpotlood onder je ogen te vermijden, want dit zal je ogen alleen maar verkleinen, en dat is nou juist niet de bedoeling.

Lees ook: dit nieuwe beauty merk geeft jou een luxe make-up look voor een prikkie