Misschien heb je een slechte nachtrust achter de rug of ben je gewoon niet gezegend met grote ogen, terwijl je hier wel van droomt. Geen zorgen. Wij hebben de oplossing gevonden waarmee jij jouw ogen groter kan laten lijken. En het is makkelijker dan je denkt.

femfem-ogen-grootFoto via Elle Canada

1. Lichte oogschaduw

Lichte ogen zorgen ervoor dat je er meer wakker uit ziet. Om dit te realiseren, kun je het beste een perzik tint gebruiken als oogschaduw. Breng deze kleur aan op je ooglid om ervoor te zorgen dat je ogen groter lijken.

2. Oogschaduw in de huidplooien

Blend een rose gouden tint oogschaduw in de huidplooi van je ooglid. Door dit te doen, creëer je meer diepte en zullen je ogen groter lijken.

3. Mascara

Breng mascara aan op je wimpers en focus je hierbij vooral op de uiteindes van je wimpers. Probeer hier volume te creëren, want daardoor zullen je ogen groter worden.

4. Eyeliner

Gebruik een eyeliner die aansluit bij de kleur van je wimpers en breng een heel dun, fijn lijntje aan op je bovenste ooglid. Probeer eyeliner of oogpotlood onder je ogen te vermijden, want dit zal je ogen alleen maar verkleinen.

Deze make-up fouten zullen je minder mooi maken.