Carpaccio is *life* en we dromen al weg bij de gedachten aan een vers broodje carpaccio van de slager met een dikke klodder truffelmayonaise. Ben jij ook zo dol deze Italiaanse delicatesse? Dan hebben we wel heel goed nieuws voor je. Er is namelijk een restaurant waar je onbeperkt carpaccio kunt eten!

Onbeperkt eten

Met dit gerecht kun je alle kanten op! Wij gaan meestal gewoon voor de klassieker met rucola, pijnboompitjes, kappertjes, Parmezaanse kaas en niet te vergeten, die goddelijke truffelmayonaise. Je kunt ons hier letterlijk ’s nachts wakker voor maken. Wil je nu onbeperkt van deze delicatesse genieten? Dan moet je bij restaurant Steaks&Zo in Ede zijn. Hier kun je tussen ontelbaar veel soorten kiezen en mag je zoveel bestellen als dat je maar wilt – zonder tijdslimiet! Carpaccio voor ontbijt, lunch en dinner graag.

En als dat nog niet gek genoeg was zijn er ook nog eens verschillende hapjes en toetjes bij de prijs inbegrepen. Nu verwacht je vast dat je hier ook aardig wat voor betaalt, maar dat valt reuze mee. Voor een klein prijsje van €25,95 komen al je carpaccio dromen uit!

Het menu

Nu begrijpen we natuurlijk dat het water je al in de mond loopt, én dat je onwijs nieuwsgierig bent naar alle soorten carpaccio die op de kaart staan.

Zo is er bijvoorbeeld een variant met frambozendressing & Parmezaanse kaas, of balsamicodressing & Old Amsterdam. Yum! Voor de luxepaardjes is er nog een optie met gerookte zalm en limoendressing, en de vega’s kunnen kiezen voor carpaccio van tomaat, mozarella & pesto.

Lees ook: Bij dit Amsterdamse restaurant kan je heerlijk Nederlands eten