Op de vijver in je achtertuin, het meertje bij je huis om de hoek of op de rivier in Frankrijk. Je kunt je tentje nu overal kwijt, want met deze drijvende tent is de wereld een groot waterbed.

drijvende-tent-water-femfem

De wereld als jouw waterbed

We hebben het allemaal al gezien. Slapen in een bubbelhotel tussen de wijngaarden, in een iglo onder het Noorderlicht of in een sprookjesachtige boomhut. Maar met deze tent gaan we back-to-basic en niets is zo gemakkelijk als je eigen slaapplek met je mee te nemen. 70% van de wereld is bedekt met water, waardoor je nu overal kunt slapen. Deze opblaasbare, drijvende tent geeft jou een unieke plek om de nacht door te brengen. Je moet alleen geen vaste plek willen hebben, want het is mogelijk dat je ’s ochtends heel ergens anders wakker wordt.

Slapen onder de sterren, op het water

Geen gedoe met haringen die je in de grond probeert te krijgen of tentstokken die onmogelijk lijken te passen, je blaast je tentje op en klaar ben je. De tent is bestand tegen stevige windstoten, waardoor je niet zomaar met tent en al zult wegwaaien. Slapen onder de sterren, terwijl de golven je in slaap dobberen. Klinkt als een romantische avond. Helaas is de tent niet goedkoop. Voor een kleine 1.275 dollar kun je de tent alvast bestellen via de website.

Toch liever wat meer comfort? Dit zijn de duurste hotelkamers van de wereld.