Hoe geweldig seks ook kan zijn, soms maak je ongelofelijk veel ongemakkelijke hilarische dingen mee tijdens je vrijperiode. We durven te wedden dat je een van deze situaties weleens hebt meegemaakt.

fem-fem-seks

Sokken

Het moment waarop je je sokken uit moet doen. Doe je het voor of nadat je je broek uitdoet? En hoe zorg je ervoor dat je dit zo soepel mogelijk doet. Het eindigt namelijk meestal met op een been hinkelen en bijna op je muil gaan.

Windje laten

Én dan bedoelen we een windje uit de vagina. Je weet dat je er niks aan kunt doen, maar toch is en blijft het een ongemakkelijk iets.

Meeluisteraars

Jullie gaan helemaal in elkaar op en maken daarbij nogal wat lawaai. Prima sekspartij, totdat je erachter komt dat je toch niet alleen thuis was..

Ongesteld worden

Door seks kan je ongesteldheid worden geactiveerd. Laat dat nou net gebeuren als je lekker bezig bent en het een beetje begint te bloeden. So far, so good..

Standje wisselen

Het wisselen van standjes gaat meestal heel geleidelijk en natuurlijk. Helaas komt het hierbij ook vaak voor dat je net even tegen elkaars hoofd botst of net even niet weet waar je je voet moet laten en hem een trap geeft.

Scheren

Niets is zo vervelend als je onverwachts seks hebt en erachter komt dat je je nog helemaal niet hebt geschoren. Er staat nu een aardig bosje daaronder.. Well it’s all about the seks right?

Kramp

Ha, dit is toch ook wel een partij vervelend en awkward als je aan het seksen bent. Je maakt een bepaalde beweging en jawel: de kramp schiet in je voet. Je moet écht even stretchen.. Gigantische moodkiller.

Zijn penis ruikt niet zo fris

Je bent van plan om zijn jongeheer eens even lekker te verwennen, totdat je erachter komt dat meneer zich misschien al een dag niet heeft gewassen en het een beetje stinkt. Ja, wat ga je nu doen?

Kleine piemel

Wanneer je zijn onderbroek naar beneden trekt en een ontzettend klein piemeltje aantreft. Shit, wat moet je ermee? Je probeert je zo normaal mogelijk te gedragen, want hij kan er helemaal niks aan doen natuurlijk.

Wanneer hij hem niet omhoog krijgt

”Ehm, ja het ligt niet aan jou”. Is een veelvoorkomende zin wat betreft het niet omhoog krijgen van zijn beste vriendje. Behalve dat je voelt alsof het juist helemaal aan jou ligt..

Klaarkomen

Een vluggertje is natuurlijk prima, maar als hij klaarkomt na 2 minuten wanneer jullie écht van plan waren om goed van bil te gaan is toch wel een anticlimax.

Verkeerde gaatje

Als je standjes als doggy doet, kan het wel een voorkomen dat tijdens het op en neer gaan zijn jongeheer in het verkeerde gaatje schiet. ”Oh oeps, sorry”….

Lees ook: seks op eerste date zorgt voor afknapper