We hebben absoluut niks te klagen wat betreft het weer in Nederland, maar even op vakantie naar het buitenland met vrienden is ook niet verkeerd. Naar Ibiza bijvoorbeeld. Het is heus niet zo duur als je denkt. Wij hebben namelijk een belachelijk mooie villa gevonden voor jou en je vrienden waar je overnacht voor maar 27 euro per persoon.

vakantie vrienden ibiza FEM FEM

De ideale vakantiebestemming met vrienden

Het begint met de vlucht naar het eiland. Met meerdere vluchten op een dag is het makkelijk om vliegtickets naar Spanje te boeken. Voor je het weet ben je al op het eiland en kan je genieten van de strakblauwe luchten en hagelwitte stranden. En qua verblijf hebben we ook een tip voor jullie mocht je van plan zijn om met een groep vrienden die kant op te gaan: een luxe villa voor maar 27 euro per nacht.

De villa heet Villa Gausch en ligt in het plaatsje Santa Eularia des Riu. De villa heeft in totaal 5 slaapkamers, met in totaal slaapplek voor tien personen, en drie badkamers. Uiteraard heeft de villa ook een privé zwembad, maar mocht je liever een dagje genieten van het strand dan ligt dat op 2 kilometer afstand. Afijn, het is een heerlijke plek om te vertoeven, kijk maar:

Spanje Ibiza 1 FEM FEM Spanje Ibiza 2 FEM FEM Spanje Ibiza 3 FEM FEM Spanje Ibiza 4 FEM FEM Spanje Ibiza 5 FEM FEM Spanje Ibiza 6 FEM FEM

Vakantie in Spanje

Nou heeft Spanje absoluut nog veel meer te bieden dan alleen maar Ibiza. Neem een ontdekkingsreis naar Valencia bijvoorbeeld, de op twee na grootste stad van Spanje. Heerlijk lunchen bij Mercado Colon om vervolgens rond te lopen in de wijk Ruzafa. En laten we vooral ook de Ciudad de Artes y las Ciencias niet vergeten – hetgeen waar Valencia bekend om staat. Kortom, zo kunnen we nog wel even door gaan want Spanje heeft heel veel moois te bieden dus absoluut de moeite waard om naartoe te vliegen.