Heb jij al je geld uitgegeven aan de nieuwste AirPods? Zonde! Oortjes met draad zijn namelijk weer helemaal hip. Maar waarom zouden we de nieuwste technologie aan de kant leggen voor een paar oortjes met draad? Simpel; de old school oortjes zien er gewoon heel leuk uit.

Oortjes met draad
Instagram: wireditgirls

Oortjes met draad

Als we even logisch nadenken weten we wel waarom we afscheid hadden genomen van de oortjes met draad. Ze zaten altijd in de knoop en het kostte uren om ze uit elkaar te krijgen. Had je ze eindelijk uit elkaar? Dan bleven ze haken aan je kleding, oorbellen of mondkapje. Niet heel handig, al helemaal niet in deze pandemie.

Maar waarom zijn de oortjes met draad dan zo hip? Dat heeft puur te maken met de old school look die het geeft. Bekende sterren als Bella Hadid, Dua Lipa en Squid Game-actrice HoYeon Jung zijn al gespot met de oortjes. En laten we eerlijk zijn, ook de draadloze oortjes hebben zo zijn nadelen. Ze zijn duur, altijd leeg wanneer je ze nodig hebt, en makkelijk te verliezen.

Fashionable muziek

Volgens het Instagram account van wireditgirls zijn de oortjes niet alleen populair vanwege de old school look, maar ook door het imago dat daarbij hoort. De oortjes zijn natuurlijk een stuk goedkoper dan draadloze oortjes. It-girls laten hiermee zien dat je ook met een low budget trending kan zijn.

Trend

Maar of dit echt een trend wordt? Als het aan wireditgirls ligt in ieder geval wel. Maar wij vonden de draadloze oortjes toch ook wel heel fijn. Wat vindt jij? Bespaar je geld en ga je voor de old school look, of ga je liever voor comfort?

Lees ook: Bizarre beautytrend; donkere kringen onder je ogen