Je bent non stop met elkaar aan het appen, en plotseling reageert hij niet meer op je berichten! Meteen slaat de paniek toe! Heb je iets verkeerds gezegd? Of heeft hij een ander? Ho, stop! Haal 3 keer diep adem en relax je een beetje. Er kunnen namelijk hele andere oorzaken zijn waarom hij niet op je appje reageert. Dit zijn een aantal mogelijkheden.

Je stuurt te veel berichten

Hoewel hard to get spelen ook niet altijd werkt, is té veel appen ook een no go. Zeker mannen die last hebben van bindingsangst kunnen het hier Spaans benauwd van krijgen. Mannen hebben namelijk ook hun eigen leven, en vinden het irritant als je de hele tijd vraagt wat ze aan het uitspoken zijn. Hij kan het zelfs zó irritant vinden, dat hij het *drastische* besluit neemt om maar helemaal niets meer te zeggen.

Hij weet niet wat hij moet zeggen

Dit antwoord is zo simpel dat je er misschien niet eens zelf aan gedacht hebt. Jouw berichtje maakt hem nu eenmaal speechles en hij weet gewoon niet wat hij moet zeggen!

Hij is niet geïnteresseerd

We vinden het vervelend om te zeggen maar soms is de waarheid hard. Het kan zo zijn dat hij gewoon niet in je is geïnteresseerd. Misschien hield hij je eerst aan het lijntje, of had hij niks beters te doen (sorry), en heeft hij nu een ander aan de haak geslagen. Autch! Hij wil je niet kwetsen met de waarheid, dus besluit niks meer te zeggen.

Hij heeft het druk

Iedereen heeft het wel eens druk en vergeet vervolgens simpelweg om te reageren. Wij denken vervolgens dat onze love interest geen zin heeft om te praten, terwijl hij van de ene meeting naar de andere rent, en niet eens tijd heeft om fatsoenlijk te eten! Nu moeten we wel eerlijk zijn: reageert hij langer dan 3 dagen niet? Dan is er een grote kans dat hij geen interesse heeft. Wanneer hij je leuk vindt, kan hij namelijk nooit té druk zijn. Het gaat nu eenmaal om prioriteiten stellen.

Hij is een langzame apper

Wij kunnen het ons niet voorstellen, maar sommige mensen kijken gewoon niet vaak op hun telefoon. Wel moeten er alarmbellen gaan rinkelen als hij binnen no time op zijn vrienden reageert, maar jou on read laat staan. Check bij bekende bronnen dus even wat zijn app-stijl is!

Lees ook: Ben jij een ‘dry tester’? Zo komen je appjes niet meer droog over