Ben jij nog altijd happy single, maar begint het langzaam te vervelen? Dan is het juist nú tijd om actie te gaan ondernemen. Met nog een paar dagen december te gaan, komen we steeds meer in de buurt van januari. Verrassend genoeg is dit juist hét moment om te gaan daten. Het schijnt namelijk gemakkelijker te zijn om een leuke man aan de haak te slaan in januari. Ga dus nu op zoek naar een partner.

Kerst is de oorzaak

We hebben net de feestdagen achter de rug en juist dit zorgt ervoor dat het bij vele singles een beetje gaat kriebelen. Tijdens de kerst komen we allemaal samen. We spreken af met vrienden en familie om het zo gezellig mogelijk te hebben. Hoewel de gezelligheid natuurlijk altijd centraal staat, is dit voor singles blijkbaar toch vaak een confronterend moment.

Dat heeft uiteraard alles te maken met het feit dat niet iedereen met een geliefde aan het kerstdiner heeft kunnen zitten. Sommigen vieren zelfs kerst alleen. De één vindt dat meer dan prima, maar de ander zit daar na de feestdagen toch wel iets meer mee. Niet zo gek dat singles daarom snel na de feestdagen besluiten om op zoek te gaan naar hun prins op het witte paard.

Op zoek naar een partner

Dit betekent dus uiteraard hoe meer zielen, hoe meer vreugd op de datingsites. Singles melden zich massaal aan op verschillende datingsites. Dat betekent dus dat je veel meer keuze hebt dan in andere maanden in het jaar. Juist daarom is de kans groter dat jouw liefde hier tussen zit.

De meest populaire datum is overigens 7 januari. Mocht je single zijn, is dit dus hét moment om er een dagje voor uit te trekken. Swypen maar en wie weet vind jij tussen al dat nieuwe vlees in de kuip wel jouw grote liefde.

Lees ook: 10 beste plekken voor een eerste date