Stel je even voor: de zon gaat bijna onder, het is 20 graden en jij drijft met je SUP-board op het water. Het klinkt misschien iets wat je op een tropische vakantiebestemming zou doen, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Lidl verkoopt namelijk een opblaasbaar SUP-board die je met gemak overal mee naartoe neemt.

sup-board lidl
Bron: Lidl

Suppen in de buurt

Je kunt tegenwoordig op veel plekken een SUP-board huren, maar wat als je last minute besluit om het water op te gaan? Precies, dan vis je vaak achter het net en zijn alle sup-boards al verhuurd. En juist daar heeft Lidl een oplossing op bedacht. Bij deze supermarkt scoor je namelijk een opblaasbare variant. De zogenoemde F2 Opblaasbaar SUP-board Floral 10’6″ kan je op iedere plas, vijver, meer of zee genieten van een heerlijke sup-sessie.

Bron: Lidl

Handig formaat

Dit opblaasbare SUP-board is niet alleen een plaatje om te zien (we love deze kleur), je kunt ‘m ook overal mee naartoe slepen. Het board is gemakkelijk mee te nemen in de bijbehorende rugzak, waarna je met de bijgeleverde pomp het board opblaast. Op het board vind je verschillende vinnen die zorgen voor extra stabiliteit en tracking.

Ook vind je aan het board een handvat, zodat het tillen en verplaatsen van het opgeblazen board een stuk makkelijker gaat. En uiteraard is er ook aan het peddelen gedacht, want bij het opblaasbare SUP-board krijg je ook een peddel.

Bron: Lidl

Kajaken

Ben je moe van het suppen of heb je even zin in iets anders? Met de bijgeleverde kajakstoel tover je het SUP-board om tot kajak. De paddel is gemakkelijk van formaat te veranderen, zodat je met het board ook kunt kajaken. Double fun, toch?

Bron: Lidl

Ben je bang dat het suppen op een opblaasbaar board heel ingewikkeld is, dan heb je het mis. Het board bevat een dubbelkamersysteem, waardoor je betere stabiliteit en veiligheid hebt. Daarnaast zit er een antislip EVA-dekpad op, waardoor ook een onervaren supper stabiel blijft staan. En dat allemaal voor een prijs van €299,-. Je scoort het F2 Opblaasbare SUP-board Floral 10’6″ van de Lidl via deze link.

Lees ook: Vakantieactiviteiten waar je calorieën mee verbrandt