Laatst schreven we al over het opblaasdier 2.0 om te dobberen met al je vrienden, wat ideaal is voor jouw vakanties om urenlang te chillen op zee. Maar thuis wil je natuurlijk ook wat verkoeling. En aan al die floaty’s heb je natuurlijk niks wanneer je geen zwembad hebt. Dus voor iedereen die ook Instagram worthy wil zijn, maar geen zwembad heeft is daar deze opblaasbare unicorn sproeier!

unicorn-sproeier-femfem
@bol.com

Ultieme zomer

De zomer, barbecueën, biertjes drinken in de zon en heerlijke tuinfeestjes. En deze tuinfeestjes worden naar een next level getild dankzij deze mega opblaasbare unicorn sproeier. En we zeggen ‘mega’, want hij is maar liefst twee meter hoog! Uit de hoorn van de unicorn wordt water gesproeid, wanneer je er een tuinslang op aansluit. We zijn dan misschien wel volwassen, hier worden we nog steeds wild van!

opblaasbare-unicorn-sproeier-femfem
@bol.com

Binnen no time

De unicorn sproeier is super licht en dus heel snel opgeblazen. Je sluit er gewoon een tuinslang op aan en het water sproeit uit de hoorn. Simpeler kan niet! Je kunt deze topper voor een prachtige prijs van €29,50 shoppen via de website van Bol.com. 

sproeier FEM FEM Screenshot 2021-04-09 16.53.47

Maar omdat eerst de lente er nog aankomt, kun je hier tips lezen om je balkon lente proof te maken!