Het is alweer een tijdje geleden dat we genoten van de reality-serie The Hills. Tijd voor een kleine throwback! Zo ziet de originele cast van The Hills er nu uit en dit is wat ze nú doen.

The Hills
Bron: The Hills

The Hills

The Hills, een reality-serie én spin-off van MTV-show Laguna Beach, was vroeger enorm populair en ook wij waren groot fan. De serie vertelt het verhaal van het leven van Lauren Conrad en haar vriendinnen Whitney, Audrina en Heidi nadat zij verhuisd is naar Los Angeles. Tijdens het kijken van deze reeks konden we gegarandeerd genieten van een goede dosis drama en het leven in LA.

De originele cast van The Hills

Deze serie heeft maar liefst zes seizoenen en is al een stukje ouder dan je zou denken. De eerste aflevering werd namelijk uitgezonden in 2006. Yes, we worden oud!

Niet alleen wij worden oud. Ook de cast is inmiddels volwassen, waardoor we wel benieuwd zijn hoe het nu met de cast gaat. Wij gingen voor je op onderzoek uit en vonden alles over hoe de originele cast van The Hills er nu uitziet én wat ze nu doen.

Lauren Conrad

Lauren Conrad heeft inmiddels afscheid genomen van het tv-werk en is een eigen bedrijf gestart. Daarnaast is ze helemaal happy met haar man en twee kinderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad)

Audrina Patridge

Audrina viel in eerste instantie voor Justin Bobby, maar deze liefde hield geen stand. Uiteindelijk vormde ze een stel met Corey, waarmee ze ook een kindje kreeg. Helaas liep ook deze relatie op niets uit, waardoor ze nu single mom is van een 6-jarig meisje.

Heidi Montag en Spencer Pratt

Hoewel niemand dit had verwacht, zijn de twee dus nog steeds helemaal happy met elkaar. Zo gelukkig dat ze zelfs voor gezinsuitbreiding hebben gekozen. Ze zijn trotse ouders van een zoontje. Heidi is zelfs zwanger van hun tweede kindje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door heidimontag (@heidimontag)

Lo Bosworth

Ook Lo Bosworth heeft hard gewerkt om het één en ander te bereiken en dat is haar zeker gelukt. Ze is inmiddels succesvol schrijfster en bracht onlangs een nieuw boek uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lo Bosworth (@lobosworth)

Whitney Port

Whitney heeft zeker niet stil gezeten nadat The Hills eindigde. Dit bezige bijtje was te zien in andere spin-offs, startte haar eigen YouTube-kanaal én ontwierp haar eigen kledinglijn. Daarnaast is ze inmiddels al een tijdje gelukkig getrouwd en is ze moeder.

Kristin Cavallari

Kristin was maar liefst 10 jaar samen met Jay Cutler, maar is inmiddels gescheiden. Nu leeft ze met haar drie kids een druk bestaan en is ze gelukkiger dan ooit.

Stephanie Pratt

Stephanie Pratt lijkt zielsgelukkig met haar hondje en sociale kring. Qua uiterlijk is ze haast onherkenbaar geworden dankzij de vele plastische chirurgie ingrepen die ze onderging.

Kelly Cutrone

Kelly Cutrone was de baas van Lauren en Whitney en is op dit moment nog steeds werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Wel is ze natuurlijk een beetje ouder geworden én heeft ze een dochter van inmiddels als 20 jaar oud. Whut?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kelly Cutrone (@kellycutrone)

Justin Bobby

Justin is geen spat veranderd en is nog steeds de rauwe muzikant zoals we hem kennen uit de serie.

Brody Jenner

Hij was altijd al de knapste van het stel, maar hij is nóg beter opgedroogd. Hij heeft inmiddels zijn eigen bedrijf en is helemaal gelukkig met zijn hond.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brody Jenner (@brodyjenner)

Lees ook: A trip down memory lane: de meest iconische momenten uit The Hills