Wat betreft de Oscars zou het natuurlijk al sensationeel zijn om erbij aanwezig te mogen zijn want tout Hollywood is daar te vinden maar kunnen we het even hebben over de Oscar goodiebag? Leuk joh, tussen de Bradley Coopers, Emma Stones en Meryl Streeps van de wereld maar een goodiebag ter waarde van 70,000? Doe ons die maar.

Oscar goodiebag FEM FEM

Lekker hoor, het leven van een celebrity. En al helemaal wanneer je genomineerd bent voor een Oscar want mocht het zo zijn dat je niet naar huis gaat met een Academy Award, kan krijg je in ieder geval nog wel de “Everyone Wins” Nominee Gift Bag. Hier een aantal dingen die dit jaar in de goodiebag te vinden zijn:

De Oscar goodiebag 2019

  • Producten van huidverzorgingslijn MZ Skin zoals een Light-Therapy Golden Facial Treatment Device (t.w.v. $500) en een Replenish and Restore Placenta & Stem Cell Night Recovery Mask (t.w.v. $325).
  • Lippenstift wat van kleur veranderd op basis van jouw pH waarde van Blush & Whimsy’s Magical Color Changing Lipstick.
  • Een reis naar IJsland, de Galapagoseilanden, het Amazoneregenwoud, Costa Rica óf Panama – de keuze ligt bij de celebrity zelf.
  • Nog een reis maar ditmaal naar een resort op een Griekse eiland.
  • Een week lang uitrusten in een wellness resort in California.
  • Sessies van fobie expert Kalliope Barlis. Dus mocht iemand een fobie hebben voor spinnen, vliegen, haaien, noem het maar op – zo komen ze er weer van af.
  • Een VIP abonnement bij MOTA (Medicine of the Angels) waar alle Hollywood A-listers legaal cannabis kunnen gebruiken.

Kortom, niet getreurd als je niet naar huis gaat met een felbegeerde Oscar beeld.

Ben jij van plan om de nacht van 24 op 25 februari de Oscars live te volgen? Zorg dan vooral dat je alle genomineerde films (en vooral de underdogs) hebt gezien.