Inmiddels is De Bachelor met Thomas van der Vlugt volop aan de gang, maar ook de Bachelor België met Fabrizio Tzinaridis is bezig. We volgen beide seizoenen op de voet en terwijl er bij Thomas niet echt veel lijkt te gebeuren, is het drama in de Belgische Bachelor al volop aan de gang. Er hebben al verschillende zoenen plaats gevonden, ook hebben we huilende deelneemsters voorbij zien komen en lijken er wat kleine ruzies te zijn. In ons buurland lijkt het seizoen veel spannender te zijn. Daarom hebben wij 5 redenen voor jou, waarom de Bachelor Belgié veel leuker is dan de Nederlandse…

bron: scene The Bachelor België
bron: scene The Bachelor België

Belgische versie veel leuker dan de Nederlandse versie

Fabirzio kennen we natuurlijk van de realityshow Temptation Island, waarin hij – tot twee keer toe – met zijn uiterlijk én innerlijk een onvergetelijke indruk maakte. Ondanks de knappe looks van de realityster heeft hij nog steeds niet de love of his life gevonden. Daarom reist Fabri naar zijn 2e thuisland: Griekenland, om hier hopelijk de liefde van zijn leven te vinden. Tijdens de Bachelor België gaat het er allemaal niet zo netjes aan toe als bij onze bachelor Thomas in tegendeel zelfs… En dit maakt het zo leuk!

De Bachelor-deelneemsters gunnen elkaar niks

Als kijker is het natuurlijk altijd leuk om een beetje drama te zien, enne in de Bachelor België zit dat wel goed. De vrouwen laten dan ook echt merken dat ze er voor zichzelf zitten en niet om vriendinnen te maken. Maar Fabri is ook een drama veroorzaker. Hij heeft al verschillende dames aan het huilen gemaakt, en de deelneemsters vinden ook dat hij zijn aandacht niet eerlijk verdeelt over alle vrouwen. Maar goed, je trekt toch naar je ware toe? Of zitten wij totaal fout..

Fabrizio is echt op zoek naar de liefde

Natuurlijk is Thomas ook opzoek naar echte liefde maar wij vragen ons af of dat wel gaat lukken met hete pepers proeven en paintball wedstrijden. Fabrizio trekt meer uit de kast. Zo heeft hij al de zonsopgang bekeken, een massage gescoord en zelf gegeven en romantische diners gehad.

Fabrizio heeft al flink wat af gezoend

Deze valt natuurlijk niet te vergeten. Onze Belgische Bachelor heeft al flink wat af gezoend. Fabri trapte af met Phaedra (21) tijdens een romantisch etentje, vervolgens ging hij een paar uur later de zonsopgang kijken met Sanne (33) en kon hij het ook echt niet laten en een paar dagen later zoent hij Margeaux (21) nadat ze elkaar hebben gemasseerd. Juicy. Maar helaas voor Fabrizio valt dit niet bij alle dames in het goede keelgat.. verukkelijk al die drama. 

Er doen drie Nederlandse vrouwen mee

Dit seizoen doen er drie beeldschone Nederlandse vrouwen mee aan de Bachelor België. Je merkt gelijk dat de Nederlandse vrouwen niet op hun mondje zijn gevallen. Vooral de blonde Sanne heeft het hart op de tong en zij is ook één van de gelukkigen die een goeie klik met Fabri heeft. Ze heeft zelfs tijdens de zonsopgang kijken met de Bachelor gezoend. Fabrizio zegt dat het vertrouwd en warm voelt bij Sanne. Dat doet ze goed! Hopelijk schoppen de Nederlandse dames het ver in het programma.

Fabrizio heeft een seksuologe naast hem staan

Last but not least heeft Fabrizio een seksuologe naast hem staan, namelijk de presentatrice Goedele Liekens! Zij ondersteunt hem in het proces en stuurt hem hier en daar een beetje bij, wat Rick bij bachelor Thomas dan weer een tikkie minder doet.

Lees ook: SHOOK: Romy uit de Bachelor is in het ziekenhuis beland