Wij zijn nog steeds in shock van de cliffhanger van seizoen 2 en hebben dan ook goed nieuws! Al onze vragen worden binnenkort beantwoord, want er komt een seizoen 3 aan. Ga er lekker voor zitten, onze favoriete Pogues komen weer terug op je scherm!

Outer Banks seizoen 3

Nieuw seizoen Outer Banks?

Het nieuwe seizoen van Outer Banks komt steeds dichterbij, dit lieten de acteurs weten op Instagram. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Het verhaal

Voor iedereen die een opfrissertje nodig heeft, de dramaserie gaat over een vriendengroep die bij de Outer Banks van North Carolina woont. De vriendengroep (de Pogues) gaan samen op zoektocht naar een schat, waarbij ze veel ingrijpende beslissingen moeten nemen. Vermiste vaders, verboden liefdes, hechte vriendschappen en een hoop conflicten met hun rivalen zorgen voor een veel spanning en een onvergetelijke zomer.

Wanneer komt seizoen drie uit?

Dat er een derde seizoen komt is nog niet officieel bevestigd door Netflix zelf, maar het kan niet anders dan dat dit gaat gebeuren. Outer Banks was namelijk één van de best bekeken series op het platform. Ook deelden de hoofdpersonage Chase Stokes een video op zijn Instagram: “Ik heb een mededeling”, begint hij het bericht. “Seizoen drie, baby!” Naast Chase delen ook andere grote acteurs uit de serie hun blijdschap.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @hichasestokes

Wij hebben hoge verwachtingen voor het nieuwe seizoen. Het eerste en tweede seizoen waren namelijk zo’n succes dat de serie twee keer een award heeft verzilverd. Een keer op de People’s Choise Awards, voor de meest Bingeworthy Show en een keer wonnen Chase en Madelyn de prijs voor Beste Kus bij de MTV Movie & TV Awards.

Madelyn and Chase

Zoals je misschien wel weet hadden de hoofdrolspelers Chase Stokes en Madelyn Cline een relatie. Helaas maakte de twee laatst bekent dat ze uit elkaar zijn. Wij houden ons hart vast voor seizoen drie; zou het de acteurs lukken om te doen alsof er niks aan de hand is?

Lees ook: Iets om naar uit te kijken: deze series krijgen dit jaar een nieuw seizoen!