Dat we amper buiten komen weerhoudt ons er niet van om nieuwe kleding te kopen. Wanneer alles immers weer open is, moeten we natuurlijk wel goed voor de dag komen! En tijdens die zoommeeting zie je heus dat leuke pasgekochte topje wel. De fashion trends hebben in 2021 gelukkig ook niet stil gezeten, wat gelukkig weer een goed excuus is voor ons om te shoppen! Zo ook deze tennis outfit die nu helemaal hip is.

@pinterest
@pinterest

Sportieve outfits

Sporty outfits zijn niets nieuws onder de zon. Denk bijvoorbeeld aan de wielrenbroekjes-trend die iedereen twee jaar geleden opeens droeg. Of baseball jackets die weer een comeback maken. Zolang je er een retro-chique look van maakt, zit je met sportswear al gauw goed! En het beste is: voor deze outfits hoef je geen sport uit te oefenen. Of nou, het maken van een killer-outfit is ook een sport te noemen!

Tennisrokje

De grootste invloed uit de tenniswereld is toch wel het tennisrokje. Het iconische witte plooirokje zie je nu overal terug in kledingwinkels. Extra handig: je hoeft niet bang te zijn dat je opeens in je ondergoed staat als de wind waait. Er zit namelijk een broekje onder het rokje! Gemaakt om zorgeloos te tennissen, maar ook heel handig tijdens het poseren. Draag er blouse en een oversized trui over voor de ultieme tennislook à la Serena Williams.

tennis outfit
@pinterest

All out

Om je outfit echt te acen, kun je verder nog gebruik maken van een sweatervest – het liefst één met ruitjes. Ook zijn V-hals truien dé look dit jaar en kun je deze heel leuk op een tennisrokje stijlen! Als je trui te warm wordt kun je hem makkelijk om je schouders binden voor een chique look! Maak je tennis outfit af met hoge witte sokken van een sportmerk, witte sneakers en wat gouden accessoires. Zo steel je de show op en buiten de tennisbaan!

Lees ook: Trendwatchers opgelet: dit zijn dé lente- en zomerkleuren van 2021!