Alle dierenliefhebbers opgelet! Ben jij nog opzoek naar een groot huis met daarbij een gigantisch stuk grond, en hou je ook nog eens van dieren? Dan is dit voor jou een droom die uitkomt. Het zit namelijk zo: als je dit huis koopt, dan krijg je er ook een stelletje alpaca’s bij. Hoe leuk is dat, een eigen Alpaca-boerderij!

Bron: funda

De alpaca-boerderij

Is een alpaca jouw lievelingsdier? Dan is dit de ultieme plek voor jou. Bij deze woonboerderij krijg je niet alleen een fijn huis en flink stuk grond, er komt nog wel iets meer bij kijken.Ook krijg je de garage, stallen, schuur, bakhuis en een gigantische tuin bij deze boerderij. De vraag is alleen: is het huis aan de binnenkant ook jouw smaak?

Een kijkje binnen

Als je oprecht geïnteresseerd bent in deze woning, raden wij natuurlijk aan om een fysieke bezichtiging te doen. Is dat allemaal een stap te ver, dan raden we aan de 360 graden foto’s op Funda eens te bekijken. Die geven een goed en duidelijk beeld van de woning en de grootte.

De woning werd gebouwd rond 1900, maar is volledig voorzien van spouwmuren, betonnen verdiepingsvloeren en een riet-gedekte kap. Ook is er vloerverwarming en dubbelglas aan toegevoegd. Het huis is in een oude stijl ingericht, maar het heeft wel alle moderne benodigdheden. Ook heeft het huis een prachtige serre, een stunning badkamer en vijf slaapkamers.

serre slaapkamer

De tuin

De tuin is prachtig. Erg groot maar wel onderhoudsvriendelijk. Vanuit de woonboederij is er een prachtig uitzicht over het erf en de boerderij. Mocht je er nou voor kiezen om de alpaca’s niet te houden, kan je ook fruit plukken in de zomer. Hoe heerlijk is dat?

bron: Funda

Daarnaast beschikt de boerderij ook over een garage die bedekt is met een rieten dak. De garage wordt gebruikt als een dubbele garage, hobbykamer en een zolder.

bron: funda

De prijs van deze alpaca-boederij

Wat betaal je nou eigenlijk voor zo een intens grote boerderij? De woning staat te koop op Funda voor maar liefst 1.7 miljoen euro. Wow. 

Lees ook: Even loeren: Elise Boers zet droomhuis in Amsterdam op Funda te koop