Harry Potter-fans opgelet: ga je binnenkort naar Londen en ben je op zoek naar een betoverend toevluchtsoord in het hartje van de stad? Dan moet je écht een nacht boeken in het Georgian House Hotel. Dit hotel is geïnspireerd op de Harry Potter-verhalen en is daarom ook net zo magisch!

harry potter hotel overnachten

Harry Potter hotel

Lees je dit als echte diehard-fan, dan hoeven we je vast niet te vertellen dat Londen een must is voor iedereen die verliefd is geworden op de verhalen van J.K. Rowling. Een verblijf in het tovenaarshotel is daarom ook de kers op de taart wanneer je de Engelse hoofdstad gaat verkennen. Londen is tenslotte een magische plek en daarnaast zijn er verschillende scenes uit de Harry Potter-film in het hart van de stad opgenomen. Als échte fan wist je dat uiteraard al lang, maar hoe geweldig is het dan om ook nog eens in het Harry Potter-hotel te overnachten? Helaas heet het hotel niet zo, maar heet het Georgian House.

Toch is hotel Georgian House écht ingericht voor de Harry Potter-fans. “Onze liefde voor Harry Potter heeft ons geïnspireerd om deze mooie tovenaarskamers te maken”, schrijft het hotel dan ook op hun website. “Ze bevatten details die je alleen in een echt kasteel tegenkomt: glas-in-lood ramen, stenen muren, gotische architectuur, statige portretten en bedden met rode en gele gordijnen.” Ze sluiten het af met: “Onze kamers brengen je onverwachts naar de wereld van Harry Potter.” Klinkt spectaculair, maar dat mag jij natuurlijk zelf beoordelen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VISIT LONDON (@visitlondon)

Een unieke ervaring

Daarnaast, zoals je in de bovenstaande video hebt kunnen zien, heeft het hotel echt een oog voor detail. Elke tovenaarskamer krijgt namelijk een unieke nieuwsbrief én munten waar je uiteindelijk in de lobby gebruikt van kunt maken. Klinkt als een hele ervaring én als je dit combineert met de Harry Potter Studio’s en een wandeling door andere locaties waar de films van J.K. Rowling zijn opgenomen, heb je het gehele pakket. Dit wordt ongetwijfeld de beste reis van je hele leven!

Waar wacht je nog op? Boek dat ticket naar Londen en dompel jezelf onder in de betoverende kamers, een werkelijk magische plek in het hart van de stad, waar elke hoek gevuld is met tovenarij en charme. Dit moet namelijk één van de meest unieke hotels zijn die Londen te bieden heeft, niet waar? Voeg jij dit ook toe aan je travel bucketlist, of breng je liever een nachtje door in Hogwarts?