Ben je groot Harry Potter-fan en heb je altijd al willen weten hoe de vibe van Hogwarts in het écht zou voelen? Blijkbaar is dat echt een mogelijkheid. Je kunt namelijk slapen in Hogwarts. Enne, dat is dan natuurlijk helemaal in Harry Potter-stijl. Wij vertellen je alles wat wij weten over deze bijzondere plek.

hogwarts hotel 2
Bron: @melmadog

Slapen in Hogwarts

Tijdens één van onze vele TikTok-sessies vonden we een video die ons meteen verbaasde. Wij wisten namelijk helemaal niet dat er een accommodatie bestond die compleet in het teken staat van Harry Potter én Hogwarts. Wanneer je dit boekt, lijkt het werkelijk net alsof je zó in een Harry Potter-film bent gestapt. Zodra je naar je kamer gebracht wordt, tref je daar de bedden aan. Op deze bedden vind je natuurlijk zo’n typisch koffertje én wat andere handige dingen. Je komt bij je kamer door die geweldige hallen en op die typische trappen te lopen. Ook buiten lijkt het net alsof je écht in de film belandt bent.

Het enige dat je nog nodig hebt, is natuurlijk een passende outfit, maar daar kan voor gezorgd worden. De dames die de TikTok-video hebben gemaakt, zijn hier namelijk ook helemaal in geslaagd dankzij de typische schooluniformen en lange jassen. Verder moet je natuurlijk ook een hapje kunnen eten, maar zelfs daar is aan gedacht. Je vindt er namelijk ook een compleet buffet, waar je misschien zelfs boterbier zal vinden!

@melmadog Sleeping at Hogwarts with your friends is unmatched ⚡️ #fyp #harrypotter #hogwarts #hptiktok #oxford ♬ follow me – ellie🫶🏼

Droom die uitkomt voor Harry Potter-fans

Wij zijn overigens lang niet de enige die een gat in de lucht springen bij het zien van deze TikTok. Dit is namelijk voor velen een droom die werkelijkheid wordt. In de comments onder de TikTok wordt er volop getagd én spreken mensen vol lof over deze geweldige accommodatie. “Ja maar hallo, dit wil je gewoon!!”, luidt het meerdere malen onder de video.

Hoe duur is deze accommodatie en waar boek je dit?

We hebben uiteraard onze uiterste best gedaan om alle informatie over deze accommodatie te vinden, maar het blijkt erg lastig. Er is namelijk haast niet te vinden waar we dit kunnen boeken, en wat het je eventueel zou gaan kosten. Het lijkt er dus op dat je nog een behoorlijke zoektocht te gaan hebt als je dit graag wil. Toch lijken sommige mensen in de comments meer info te hebben. Zo zou je blijkbaar behoorlijk moeten sparen om een overnachting te kunnen betalen. Dus uh, even bezuinigen op kerstcadeaus dit jaar!