Een goed glas wijn: check. Een romantisch weekendje weg: check. En wat nou als je deze twee kan combineren. Alle wijnlovers opgelet; je kunt in Nederland overnachten in een super luxe wijnvat.

slapen in een wijnvat
Bron: Booking.com

Kan je in Nederland overnachten in een super luxe wijnvat?

Eerder schreven wij al dat je in Portugal kan slapen in een wijnvat. Maar wat blijkt? Je hoeft helemaal niet zo ver te reizen voor deze unieke overnachting! In Friesland vind je hotel De Vrouwe van Stavoren waar je kan slapen in een wijnvat mét wellness. Do we need to say more?

Hotel De Vrouwe van Stavoren

Wij houden nou eenmaal heel veel van wijn én luxe. Deze overnachting klonk voor ons dan ook als muziek in de oren. De luxe wijnvaten bevinden zich in Friesland naast de oude haven van Stavoren. Ook ligt de accommodatie maar op 4 minuutjes lopen naar het strand. Daarnaast beschikt het over een terras en uitzicht op de tuin, waar je heerlijk kan ontspannen.

slapen in een wijnvat

Praktische zaken

Even wat praktische zaken; een overnachting kan je vanaf 180 euro boeken per nacht. Maar je krijgt er natuurlijk wel een hoop voor terug. De kamer is mooi, gezellig en vooral ook heel luxe ingericht, zodat jij helemaal tot rust kan komen. De kamer beschikt zelfs over een zithoek voor extra comfort.

Als je het aan ons vraagt is het dé perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg met je lover. Maar wij waren niet de enige die dit zagen. Volgens de Amerikaanse krant LA Times is dit één van de 20 meest bizarre bestemmingen ter wereld. En dat in ons eigen landje.

Wellness

Voor alle luxe poesjes heb je ook nog eens de optie om te kiezen voor een extra wellness. Hierbij kan je gebruik maken van een bubbelbad én sauna. Onder het genot van een lekker wijntje natuurlijk. Ga jij boeken?

slapen in een wijnvat

slapen in een wijnvat

Lees ook: Stap in deze tequila trein in Mexico met jouw beste vriendinnen