Cryptovaluta: sommigen van jullie zullen ervan gehoord hebben, sommigen niet. Het is de grootste trend sinds tijden en als we de geleerde mannen om ons heen mogen geloven is het de beste investering die je op dit moment kunt doen. Aangezien we daar een beetje sceptisch over zijn, maar toch ook wel weer nieuwsgierig, gingen we op zoek naar een makkelijke manier om ermee kennis te maken. Die bleek er niet te zijn, dachten we.

cryptocurrency-vrouw-femfem

Wat is Cryptovaluta?

Cryptovaluta is een redelijk duur woord op digitale munteenheden te omschrijven. Deze betalingsmiddelen zijn als het ware opgesplitst in duizenden stukken – als een puzzel. Dit zorgt ervoor dat het veiliger is dan traditioneel geld, niemand is in staat om alle stukken bij elkaar te krijgen – behalve de rechtmatige eigenaar. Het is dus als ’t ware de toekomst van geld.

Het aanbod is te groot

Eerlijk gezegd is het heel lastig om in de beginfase van dit avontuur meteen te ontdekken welke coin een slimme investering is en welke niet. Er zijn enorm veel verschillende coins, ieder met een eigen systeem en belofte.
Daarnaast komen er elke dag weer nieuwe coins bij, dus het overzicht is nooit hetzelfde – mits je al overzicht hebt natuurlijk. Hoe dan ook, het is moeilijk om in te stappen zonder enorm veel in te lezen.
Toch zijn er ook bedrijven die erop gefocust zijn om het overzicht terug te brengen. Daar zijn we natuurlijk fan van want dat zou alles een stuk eenvoudiger maken – in ieder geval overzichtelijker. Een voorbeeld hiervan is ICO Headstart. Het bedrijf is opgericht met de intentie het landschap van Cryptovaluta weer overzichtelijk te maken.

ICO Headstart

Dit jonge bedrijf is opgericht met als doel het vereenvoudigen van de keuzes rondom investeringen in dit vakgebied. Zoals we al zeiden zijn er echt bergen coins te krijgen – iedere coin is anders.
Met de dienst van ICO Headstart zou het lezen van ellenlange onderzoeken of het kijken van saaie informatiefilmpjes verleden tijd moeten zijn. Althans, zo zeggen ze het zelf. Ze toetsen iedere ICO (cryptovaluta) op kwaliteit, continuïteit en proces. Daarnaast geven ze keurmerken en mogen wij – de community – meebepalen over welke coin-soorten wel of niet geaccepteerd worden.
Zo kunnen jij en ik investeren in Cryptovaluta zonder daar vooraf enorm veel over te moeten leren. We hopen dat dit soort bedrijven werkelijk de uitkomst bieden. Dat zou betekenen dat investeren in Cryptovaluta voor veel meer mensen toegankelijk is. De investeringsronde, zogenoemde pre-ICO start vandaag om 12:00 en wanneer je in de eerste twee dagen investeert, ontvang je een bonus van 100%.

Lees ook:

Wil jij extra geld binnenhalen? Dat doe je zo.