Eieren zoeken of brunchen met de (schoon)fam: het aankomende weekend wordt voor veel mensen weer gevuld met paasactiviteiten. Wel zo lekker om er dan op je paasbest uit te zien. En dat gaat met dit linnen pak van HEMA sowieso lukken.

hema linnen pak pasen

Oversized pak voor een prikkie

Waar de één ervoor kiest om het paasweekend te vieren met het allereerste buitenfestival van het jaar (hallo DGTL of Paaspop), kiest de ander voor quality time met familie. Van een paasbrunch tot aan paaswandeling: er zijn tig opties om dit extra lange weekend goed te besteden.

Het gezegde ‘er op je paasbest uitzien’ betekent dat je er op je allerbest uitziet. En dat lijkt ons voor dit paasweekend een leuk doel. Wat ons betreft, schreeuwt zo’n paasbest-lookje om zachte kleuren en lichte stoffen, het voorjaar is immers begonnen. HEMA lijkt deze memo te begrijpen en komt met een linnen pak waarmee je de show steelt aan het paasontbijt.

Linnen pak van HEMA

Het pak van HEMA bestaat uit een broek met rechte, wijde pijpen met een elastische tailleband met een aantrekkoord. De broek heeft twee voorzakken (houden we van) en een achterzak. Iets te veel gegeten? Dat maakt bij dit item niet uit. De broek rekt namelijk lekker mee.

Het pronkstuk is wat ons betreft de oversized blazer. De beige blazer heeft een reverskraag met een grote knoop, ook vind je op de voorkant twee zakken met een klep en op de achterkant een split. Over de prijs hoef je echter niet in te zitten, voor de broek betaal je €22,50 en het jasje €33,75. Kortom: voor iets meer dan vijf tientjes ben je in het bezit van een prachtig pak.

Schermafbeelding 2024-03-28 om 09.19.25
Schermafbeelding 2024-03-28 om 09.19.36

Zowel de broek als de blazer zijn gemaakt van een mix van viscose en linnen. Enne, wat ook lekker is: je combineert allebei de items gemakkelijk met andere kledingstukken. Wat dacht je van de beige broek met een oversized witte trui? Of de beige blazer met een lekkere denim? De opties zijn eindeloos.

Nóg een budget-pak

Dat een pak een goede toevoeging aan je garderobe is, snappen we inmiddels. Ook is het duidelijk dat je voor een statement outfit niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Wibra kwam kortgeleden ook met een knaller van een outfit, namelijk een matching pak voor maar liefst €28. Ook deze twee items kun je op heel veel verschillende manieren met elkaar combineren, waardoor je je kast automatisch nieuw leven in blaast.

Kortom, houd ook de budgetproof winkels in de gaten. Want voor een portie power dressing hoef je echt geen honderden euro’s neer te leggen.