Don’t get us wrong, maar als we van iemand níet hadden verwacht dat ze goed kon koken, dat was het Paris Hilton wel. In onze ogen was de Amerikaanse societyster iemand die nog een tosti kon laten aanbranden, of erger: de melk eerst in een kom schenkt en dán pas de cornflakes erbij doet. Yikes!

Cooking with Paris

Schijn bedriegt want Paris komt met haar eigen kookshow die vanaf 4 augustus op de streamingdienst Netflix te zien is. In Cooking with Paris komen er vrienden over de vloer voor wie ze een maaltijd gaat bereiden in haar eigen keuken. Ze zal aan de slag gaan met nieuwe ingrediënten en recepten en zo haar vrienden verassen. In tegenstelling tot andere kookshows neemt Paris ons mee van begin tot eind: van supermarkt tot eindresultaat.

paris hilton keuken
@YouTube

Befaamde lasagna

De kookshow is geïnspireerd op de kookvideo die Paris op haar YouTube channel plaatste waarin ze haar ~famous~ lasagna maakt. Kennelijk was de ster al van jongs af aan in de keuken te vinden met haar moeder om de meest geweldige pasta’s en lasagne te maken voor tijdens het kerstdiner of thanksgiving. Jong geleerd oud gedaan: nu staat Paris samen met haar assistent chef Diamond Baby in de keuken. Of de teacup-chihuahua ook in de Netflix show te zien is weten we nog niet.

Paris heeft ons enorm (!!) verbaasd met haar lasagna recept en we kunnen níet wachten om dit weekend de keuken in te duiken om het recept na te maken: it looks delicious *chefs kiss*

paris hilton lasagne

Lees ook: Pasta lovers opgelet! Zo maak je de lekkerste Italiaanse gnocchi