Het is officieel zomer! Leuk en aardig, maar we we kennen allemaal de struggle met make-up en de zon. Je wil je heel graag opmaken, maar je zweet het er al gauw weer af. De eeuwige struggle. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om geen make-up te dragen, maar wil je toch een full glam op je gezicht toveren én het er niet afzweten? Dan moet je volgens TikTok deze setting spray gebruiken.

bron: Pinterest

Sterkste setting spray ooit

Make-up artist Painted by Spencer heeft op TikTok gezworen dat dit de sterkste setting spray ever is. En dat is precies wat we nodig hebben in de zomer. De make-up artist legt uit dat dit de beste setting spray is die hij in jaren in zijn make-up kit heeft gehad. Hij gebruikt het product vooral voor bruiloften en events, omdat het op dit soort partijen belangrijk is dat je make-up de hele dag goed blijft zitten.

TikTok

Make-up artist Painted by Spencer is zeker niet de enige die deze setting spray zo erg loved. Het product gaat namelijk helemaal viral op TikTok. Massaal staan mensen verstelt van de werking van dit product. De setting spray is van het professionele make-up merk Kryolan en is de Ultra Setting Vaporizer. Dit product blijkt al jaren het grote geheim te zijn van vele bekende make-up artiesten, die ze veel gebruiken voor grote sterren, in de film, theater en televisie wereld.

Dus ben jij nou opzoek naar een perfecte setting spray voor aankomende zomer? Dan is dit jouw reddende engel!

Bekijk hieronder nog een TikTok over het product.

@paintedbyspencer Your makeup won’t be goin anywhere!🕺🏻 #makeup #beauty #fyp #AmazonMusicProudHeroes #MakeNightsEpic #CatchChobaniOatmilk ♬ origineel geluid SPENCER

Onder de TikTok staat: “Your makeup won’t be goin anywhere!🕺🏻”

Lees ook: Beauty hack: je kan beter je make-up aanbrengen met een wattenstaafje