Patty Brard kennen we natuurlijk allemaal als ‘Panter Patty’. Met haar uitgesproken karakter konden we elke keer opnieuw gieren om haar. Door de jaren heen is ze heel veel veranderd en blikt ze terug op haar oude leven én op haar duikplankmoment tijdens Sterren Springen.

Patty Brard in ‘Open Kaart’

‘Open Kaart’ is een serie op YouTube gemaakt door Robbert Rodenburg. In de serie komen allerlei BN’ers en influencers over de vloer om een openhartig gesprek met hem aan te gaan. Zowel Robbert als de BN’er beantwoorden beide vragen over persoonlijke onderwerpen. Ook Patty Brard was te gast. Ze doet bij Robbert een boekje open over haar baan bij Shownieuws, haar familie én haar gewicht en verleden.

Gewicht

Patty Brard was vroeger naar eigen zeggen ‘Het favoriete dikkertje’ van Nederland. Ondertussen is ze 35 kilo afgevallen en heel blij met zichzelf. Ze zit een stuk lekkerder in haar vel en voelt zich dolgelukkig. “Elke dag lekker opstaan, lekker sporten dan komt er vanzelf lekker in” zegt ze zelf in het interview.

Het duikplankmoment tijdens Sterren Springen

Het is bijzonder dat Patty Brard het moment zelf aanhaalde in ‘Open Kaart’. Ze krijgt namelijk regelmatig nog het duikplankmoment tijdens Sterren Springen toegestuurd. Een aantal jaar geleden vertoonde ze zich namelijk op televisie in een badpak om van een duikplank af te duiken. Dit ging helaas mis en ze viel plat op het water op haar gezicht. Een iconisch moment waar we nog regelmatig aan denken.

Voor Patty is dit een iets minder fijn moment om terug te zien. Dat ze plat op haar gezicht viel, maakt het niet zoveel uit. Ze vond haar vertoning zelf vervelender. “Ik schaam me nog eerder voor het feit dat ik me zo op televisie heb vertoont in badpak dan voor de val zelf.” Ook op de vraag of zij ooit nog een keer mee zou doen, nu zonder die 35 kilo is het antwoord ook volmondig nee.

Bekijk de hele aflevering van ‘Open Kaart’ hier.

Lees ook: Binnenkijken in de million mansion van presentatrice Patty Brard