Ondanks dat het fijn is om een drankje te doen met je vriendinnen, heb je soms ook behoefte aan wat rust aan je hoofd. Wat is er in dit geval leuker dan een drankje te doen met je furry friends? Pawsecco is hét drankje voor je huisdieren.

Een borrel met je huisdieren

Waar wij de VrijMiBo kennen, leven onze fluffy friends voor de VrijMiauwBo. Er zijn verschillende smaken, om te kijken wat jouw kat het lekkerste vindt. Zo is er MusCATo, Pinot Meow of Pawsecco, how adorable!

rode-wijn-voor-katten

Katten hebben ook nog eens geluk. Zij kunnen drinken wat ze willen van de Pawsecco zonder er een kater van te krijgen. Ha-ha..

Wat zit er in de Pawsecco?

Je kunt je fluffy friends zonder zorgen van dit drankje laten genieten; ze zijn namelijk helemaal natuurlijk! Natuurlijk bevat het drankje geen alcohol, maar hij is ook nog eens druivenvrij. De Pawsecco is gemaakt van 100% natuurlijke kruiden als vlierbloesem, lindebloesem en ginseng. Dit maakt het drankje hét cadeautje voor de verjaardag van je huisdier.

Omdat Pawsecco is ontwikkeld door experts, is het helemaal safe voor je huisdier. Deze traktatie zit zelfs vol vitaminen, antioxidanten en mineralen. Win-win! Je kunt de Pawsecco als drankje drinken, maar je kunt hem zelfs over het voer van je hond of kat schenken. Eén flesje Pawsecco bevat 250 ml, wat ongeveer twee glazen is!

pawsecco
Instagram misterjameshond

Waar haal je Pawsecco?

We get it, het liefst ren je zo snel mogelijk naar de winkel om flessen Pawsecco in te slaan. Op de website van Pets Place en Medpets kun je de wijn bestellen. Je kunt er zelfs een paar lekkere snacks bij bestellen zodat jij en je vriendjes uitgebreid kunnen borrelen.

Lees ook: Bewezen: katten helpen bij het verdrijven van boze geesten