Mocht je op zoek zijn naar een nieuw, luxe penthouse in het populaire Los Angeles: het penthouse waar Johnny Depp en Amber Heard vijftien maanden hebben samengewoond is beschikbaar. Het staat voor – hou je vast – 1,7 miljoen dollar te koop. 

Prachtig optrekje

Het huis is in bezit van Johnny Depp, het is een van de vijf (!) penthouses van de acteur. Al deze penthouses zijn na de rechtszaak tussen Johnny en Amber op de huizenmarkt gekomen. De locatie van het huis is het Eastern Columbia Building in Los Angeles. Toen het stel nog getrouwd was, woonden zij met veel plezier in dit prachtige optrekje. Eh, kun je je het nog voorstellen na alle heisa? Wij niet.

Uitstekende locatie

De makelaar van het penthouse schrijft op de website van de verkoop: “Het huis is centraal gelegen op het beroemde Broadway in het centrum en wordt omgeven door uitstekende restaurants en luxe designerwinkels”: een droomplek dus. Johnny kocht de penthouses al in 2007 en 2008. Hij had ze een voor een in bezit genomen. In 2019 kwamen alle penthouses voor het eerst onder de verkoop te staan en moesten bij elkaar zo’n 12,78 miljoen dollar opleveren. Wat tijdens de rechtszaak is gebleken, is dat de rest van de penthouses door vrienden van Amber werden bewoond. Gul of merkwaardig?

Luxueus penthouse

Het penthouse is qua oppervlakte 158 vierkante meter groot en heeft twee etages. Het heeft een slaapkamer, badkamer, spa, fitnessruimte en een dakterras met een groot zwembad. Wat een luxe! De foto’s van het penthouse zijn hieronder te zien.

Beeld: Jake Moss | Douglas Elliman Realty
Beeld: Jake Moss | Douglas Elliman Realty

Lees ook: 5x films met Johnny Depp die je gezien moet hebben