Op dit moment woont er niemand in dit prachtige appartement. Het werd ontworpen met hulp van het meubelbedrijf Wayfair met als hoofdreden om Influencers een handje te helpen. We zitten op dit moment in het tijdperk van Instagram. Mensen verdienen hun geld met het plaatsen van een foto op hun perfecte feed. Er komen behoorlijk wat dingen kijken bij het plaatsen van de ideale foto. Zo is de achtergrond ook behoorlijk belangrijk, en daar is zeker aan gedacht!

SC1827_340

Influencer penthouse

Een lichte, luchtige loft in het hart van Soho, Manhatten, is de thuisbasis van deze gave locatie. Instagrammers poseren voor fotografen op de authentieke roze sofa, in de grote, witte betegelde badkamer, het enorme dakterras en het hemelbed. Omdat deze plek speciaal gemaakt is voor hen, hoeven ze geen rekening te houden met dat het huis en spik en span uitziet voor de perfecte foto.

Prijs

Dit appartement heeft alles wat jouw Influencer hartje laat kloppen. Zo beschikt de woning over een ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer en een ruim dakterras. Wil je dit appartement huren? Dan ben je een goede 15.000 dollar kwijt. Maar gelukkis is het voor de Influencers onder ons helemaal gratis. Wel alleen om er een foto te maken natuurlijk, wonen kan helaas niet. Misschien moeten we met zijn alle maar eens overwegen om toch wat meer met Instagram te gaan doen?


View this post on Instagram

“A Penthouse Made for Instagram” check out what @nytimes thinks about our new influencer studio! ☺️ link in bio

A post shared by Village Marketing (@villagemarketing) on


View this post on Instagram

Wednesday like ??. @chiara.casiraghi at #VillageStudio

A post shared by Village Marketing (@villagemarketing) on


View this post on Instagram

Pillow fights encouraged. #VillageStudio

A post shared by Village Marketing (@villagemarketing) on

 

Lees ook: bewijs dat niemand meer origineel is op Instagram