Dat Monica Geuze al een tijdje terug wil naar Amsterdam, schuift ze niet onder stoelen of banken! De bekende YouTuber, presentatrice én mommy, is al een tijdje zoekende naar een nieuw plekje en naar eigen zeggen was dat aardig lastig. Toch heeft de knappe brunette, samen met haar nieuwe vriend Robbert, een aardig optrekje gevonden in het heerlijke Oud Zuid, én ja dat was zeker super duur..

Prijskaartje

Monica heeft samen met haar Robbert een nieuw optrekje kunnen vinden in Amsterdam. Het huis ligt dicht bij de PC Hoofdstraat en is op loopafstand van het Vondelpark. Aan dit heerlijke huis, hangt natuurlijk wel een behoorlijk prijskaartje! Monica tikte maar liefst 1,6 miljoen euro af en vestigde gelijk een hypotheek van 1,4 miljoen euro.

Woning

Maar voor wat hoort wat. Het huis heeft een woonoppervlakte van 216 vierkante meter, telt 7 kamer, 2 badkamers en 4 slaapkamers, dit allemaal verdeelt over 3 woonlagen. Ook de keuken is zo verkeerd nog niet, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is super de luxe! Ook de master bedroom grenst aan de tuin van 47 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Monica gaat waarschijnlijk wonen op de eerste verdieping, van het gerenoveerde pand, daar bevindt zich namelijk de leefruimte. Die overigens ook is opgevuld met 2 openhaarden en 2 balkons, met adembenemend uitzicht. Het enige wat Geuze nog wel even zou moeten aanvragen, is een parkeervergunning voor haar Range Rover. Maar zo ver bekend, is er geen wachtlijst.

huis Monica Fem-Fem

huis Monica Fem -Fem

huis Geuze Fem-Fem

Geuze huis Fem-Fem

huis Geuze Fem -Fem,

huisje geuze Fem-Fem

husi Monica Fem-Fem

monica huis Fem-Fem

Beeld: @bekendeburen.nl

 

Lees ook: Dit is het nieuwe stulpje van Maxime Meiland en ook haar vader Martien heeft een nieuw pareltje in Noordwijk.