Wie heeft er géén crush op Rijk Hofman? De YouTuber is ontzettend getalenteerd en heeft ook zijn looks mee. En als dat nog niet genoeg was heeft hij ook nog eens een bak aan humor. Nou klinkt dit natuurlijk als onze droomman, maar wat zoekt Rijk in een vrouw? Het lijkt er namelijk op dat Rijk nog single is, en het hem dus nog niet is gelukt om zijn perfect match te vinden. Misschien kunnen de sterren hem wel verder helpen.

Instagram @rijkhofman
Instagram @rijkhofman

De perfecte vrouw voor Rijk Hofman

Rijk Hofman is 24 jaar en geboren op 25 april, wat betekent dat hij een Stier is. Nu ben ik zelf ook een Stier, dus kan ik je haarfijn uitleggen wat dit betekent. Stieren zijn dus best wel eigenwijs (en koppig) en doen het liefst alles op hun eigen manier – niet gek als je een bull bent. De Stier is een aarde-teken en houdt daarom van zekerheid. Ze willen weten waar ze aan toe zijn en comfort is ontzettend belangrijk voor ze. Stieren zijn gek op spullen en luxe, en ja, dit teken is een tikje materialistisch. Dit is ook niet gek met Venus als heersende planeet. Liefde is heel belangrijk voor the bull, evenals genot. Stieren houden van structuur, zijn echte pleasers en bovenal loyal AF.

Steenbok

Steenbok kan de Stier de vastigheid geven die hij zoekt, en in plaats hiervoor geeft de Stier intimiteit terug. Beide zijn aarde-tekenen en passen dus goed bij elkaar – ze zijn beide ambitieus en zoeken stabiliteit. In de liefde zijn deze tekenen heel compatible! 

Maagd

Maagden en Stieren gaan heel goed samen! Ze praten over hun problemen en geven elkaar zekerheid. Grote kans dat deze twee tekenen op een comfortabele en rustige manier samen leven. Beide zijn aarde-tekens dus eigenlijk is er niks beters dan dat.

Kreeft

Stier en Kreeft zijn extreeeeeem compatible. Waar de Stier waarde hecht aan onafhankelijkheid en consistency in een relatie, is de Kreeft een hele trouwe en liefhebbende partner. Omdat de Stier een vast teken is, helpt dit de Kreeft om zich open te stellen. Kreeften zijn namelijk, um, erg gevoelig.

Hot match: Schorpioen

Oelala. Deze tekenen staan lijnrecht tegenover elkaar in de dierenriem. Opposites attract, right? Stier en Schorpioen zijn een perfecte match omdat ze dezelfde ideologieën en overtuigingen hebben. Plus: de intense Schorpioen is de beste match voor de sensuele Stier in de slaapkamer.

Lees ook: Dit zoek jij in een FWB-relatie volgens je sterrenbeeld