Als je geen zin hebt in een serieuze relatie maar wel in een one time thing, dan is een FWB-relatie de ultieme oplossing. En natuurlijk kan astrologie je hierbij helpen. Want, moet je kiezen voor een Leeuw, Schorpioen of Stier? Wij vertellen je alle details.

FWB volgens sterrenbeeld

Ram

Als je Ram bent dan sta je wel open voor een vluggertje. Dit vurige teken zit vol met passie en zijn dol op spontaniteit en avontuur. Een Ram heeft meestal geen langdurige FWB-relatie omdat ze het liefst wel een serieuze relatie hebben, maar zijn ook niet vies van steamy time hier en daar.

Stier

De FWB van een Stier is all about pleasing you baby! Um, dit raden we ten zeerste aan. Als je het nog niet wist, Stieren zijn extreem sensueel, romantisch en intiem – en gaan daarom ook liever voor iets serieus dan een korte fling. Dus als een Stier denkt dat het geen match voor het leven is, dan is het in ieder geval een nacht met 5 hoogtepunten.

Tweelingen

Een Tweeling is altijd in voor een heet en spannend bedavontuurtje. Dit hete lucht-teken leeft in een tornado en heeft dan ook geen probleem met spontaniteit. Hun duivelse kant houdt zelfs van een beetje gevaar…

Kreeft

Nieuwtje: je Kreeft-FWB doet alsof hij je liefje is, maar is dat niet. Ze doen alsof je gaat knuffelen/films kijken/pizza in bed eten… maar stiekem willen ze je zoenen, aanraken en meer. Kreeften houden van aandacht maar willen wel dat hun grenzen gerespecteerd worden. Also: je Kreeft-FWB zal nooit ver reizen voor een vluggertje want ze houden van het comfort van hun eigen huis. Tijd om de Uber-app te downloaden dus.

Leeuw

Je Leeuwen-FWB houdt (!) ervan om in het middelpunt te staan. Ze eisen het zelfs op. In hun eigen tijd. In hun eigen standje. En als ze zelf in de mood zijn. Pas op het moment dat een Leeuw dol op je is, zal ‘ie voor je buigen (letterlijk).

Maagd

Maagden zijn chiilllllll van de buitenkant, maar totaal niet van binnen. Maagden hebben tijd nodig om op te warmen en de ander te leren kennen (en om de agenda van de ander te analyseren om te zien dat ze geen stiekeme plannen hebben). Ze geven dan ook de voorkeur aan een steady bootycall. Het beste aan een Virgo-FWB? Je hoeft niks te doen, alleen maar op te dagen. Virgo’s zijn voorbereid: ze hebben het glijmiddel, de kussens, het harnas, whatever you want…

Weegschaal

Weegschalen houden ervan om te jagen, en om nagejaagd te worden. Zelfs in een “situationship”. Flirterige berichtjes? Grappige memes? Een cheesy complimentje? Zodra ze de chemistry voelen is het GAME ON.

Schorpioen

Voor de Schorpioen gaat een FWB niet alleen om the big “O”, maar ook om power play. Heet? Ja. Intens? Ja. Teveel? Misschien! Schorpioenen zijn enorm lustig, en stiekem mag je je best trots voelen als jouw FWB een Schorpioen is. Dit betekent namelijk dat ze je als prijs zien. Maak je niet teveel zorgen: een avontuurtje met een Schorpioen is goed voor je mind, body en geest.

Boogschutter

Oelala, Boogschutters hebben een hoog libido en kunnen niet wachten wie hun volgende FWB is. Ze vinden het niet fijn om alleen te zijn en zoeken altijd naar een beetje fun, want waarom ook niet als je zo good looking bent? Dus ofc zoeken ze naar een hottie met een lichaam als het jouwe. Dit moet je weten: ze willen geen geplande hookups, ze hebben het allemaal liever spontaan. Flexibiliteit is dus KEY als je een Boogschutter FWB hebt – dit is dan ook waarom ze er vaak meerdere tegelijkertijd hebben.

Steenbok

Een Steenbok is all for een steady situationship. Want: ze zijn nog niet klaar voor een relatie en je wil misschien wel liever niet in een koppel zitten met een Steenbok (sorry). Een FWB met een Steenbok zal dan ook helemaal op hun manier gaan. Belangrijk: een Steenbok is altijd opzoek naar the next best thing, ookal geven ze dit zelf niet toe. Dus wees niet verrast als je plots geen appjes meer krijgt, want ze zijn allang over je heen of hebben je geblokkeerd.

Waterman

Een Waterman is als een gift sent from Hookup Heaven. Um, waarom? Omdat ze waarde hechten aan duidelijke communicatie, ontdekken en plezier. Maar, ze geven geen damn als je niet gelijk terug appt. Een Waterman vindt het niet erg met het casual houden van dingen. Sterker nog: dit is ideaal.

Vissen

Een Vissen FWB wil jullie situationship als een dans zien. Je danst, je verleidt en uiteindelijk… laten ze je hangen. We bedoelen hiermee dat een Vissen-lover van mysterie houdt. Dit is waarom er altijd wat blurred lines zullen zijn met een Vissen FWB.

Lees ook: Zó ben jij als ex volgens je sterrenbeeld