Charly Luske plaatste afgelopen week een wel hele pikante foto op Instagram, deze werd wegens ‘seksuele handelingen’ van zijn pagina verwijderd. Hij plaatste deze foto naar aanleiding van zijn #storyofRobbieWilliams tour! Maar vandaag zagen wij dezelfde foto weer opnieuw verschijnen op zijn Instagram. Lucky us ;).

Charly Luske

Charly Luske is een 43-jarige Nederlandse zanger, acteur, presentator en stemacteur. We kennen hem onder andere van zijn deelname aan ‘The Voice of Holland‘ in 2011, hij speelde in 2012 de rol van Judas in ‘The Passion’ en deed in 2013 mee aan ‘De beste zangers van Nederland’. Verder was hij te zien in verschillende musicals zoals: ‘Love Me Just a Little Bit More’, ‘The Wiz’ en ‘Turks fruit’. Charly speelde ook in verschillende films zoals: ‘K3 Bengeltjes‘, De Club van Sinterklaas & ‘Het Geheim van de Speelgoeddokter’. Ook is Charly de stem geweest van karakters in de films: ‘Madagascar 3: Op avontuur in Europa’, ‘Hotel Transylvania; en ‘De gelaarsde kat’. Een geboren entertainer dus.

Story of Robbie Williams Tour

Eerder tourde Charly Luske al twee jaar lang succesvol met zijn ‘Story of George Michael’ langs verschillende Nederlandse theaters. Deze voorstelling produceerde hij zelf, maar het krijgt nu een vervolg: ‘Story of Robbie Williams’. Charly heeft volgens eigen zeggen gekozen voor Robbie Williams, omdat dat voor hem de grootste entertainer is van eind jaren 90 en de 00’s. Hij gaat samen met zijn band alle ups en downs, hilarische momenten en intieme momenten van Robbie Williams voorbij laten komen. Maar het allerbelangrijkste natuurlijk: zijn geweldige muziek! Charly Luske belooft ons een flitsende show met de bekendste nummers van Robbie Williams door Charly en zijn band. De ‘Story of Robbie Williams Tour’ is te zien van 23 september 2021 t/m 5 december 2021 in verschillende theaters in Nederland.

Pikante foto

Charly Luske liet een wel hele pikante foto van zichzelf maken, als promotie voor zijn tour. Hij is hier erg schaars gekleed, oftewel niet. Alleen zijn handen bedekken zijn ‘thing’. Deze foto is zo genomen aangezien Robbie Williams altijd zegt: “The naked truth and bloody great music!”. Helaas was Instagram niet zo te spreken over de foto van Charly, de foto werd namelijk, tot ons grootste verdriet, door de app verwijderd. De foto zou verwijderd zijn door ‘seksuele handelingen’ omdat hij zijn handen op zijn geslachtsdeel heeft. Charly kan er zelf wel om lachen en plaatste vandaag de foto opnieuw. Wij vinden ook dat het er goed uitziet hoor Charly!

Je kunt de foto zelf bewonderen op de Instagram pagina van Charly. Wees snel voordat hij weer weg is.

Lees ook: Daddy alert! Orlando Bloom laat zijn blote billen zien