Als we TikTok mogen geloven, komt Spotify met een nieuwe leuke functie. Je kunt namelijk een playlist maken voor je huisdier via Spotify! Heb jij een huisdier en zou je dit wel willen? Lees dan even verder. Wij hebben namelijk alle informatie voor jou én het stappenplan wat je moet doorlopen om deze playlist te kunnen maken.

Lief en leed delen met je huisdier

Je deelt natuurlijk lief en leed met jouw huisdier. Of het nou gaat om een hond, kat of hamster. Het is en blijft jouw maatje en het liefst deel je alles met hem of haar. Dat geldt eigenlijk ook wel een beetje voor jouw muziek. Als jij je playlist weer eens aanzet, kan jouw huisdier automatisch meegenieten. Het zou eerlijker zijn als jullie beide af en toe van je eigen muziek zouden kunnen genieten, toch? Spotify maakt het nu mogelijk!

playlist voor je huisdier
Bron: Pinterest

Een playlist maken voor je huisdier

Spotify maakt dus voor jouw huisdier een playlist. Je hoeft enkel in te vullen wat voor huisdier jij hebt en wat zijn of haar karaktereigenschappen zijn. Spotify legt verschillende eigenschappen voor. Het is aan jou om te bepalen hoe jouw maatje is. Vervolgens plaats je nog een foto van je huisdier en maakt Spotify een perfecte playlist voor jullie samen. Zo kunnen jullie voortaan beide genieten van de muziek!

TikTok

Hoewel het best een gave functie is, is hij niet mega bekend. Het is dan ook wederom dankzij TikTok dat we erachter kwamen dat dit een mogelijkheid is. Een TikTokker doorliep alle stappen en legde alles vast. Ben jij benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Bekijk de TikTok hieronder om te zien hoe zij het heeft aangepakt. Dan kun je daarna zelf een playlist maken voor je huisdier.

@luciewielandUgh my heart &lt3♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

De Spotify playlist voor je huisdier maak je hier. 

Lees ook: Science says: jouw hond is dus helemaal niet zo speciaal