Donderdag 26 augustus is het dan eindelijk zover, het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave, begint dan eindelijk! Nadat de koppels bekend zijn gemaakt, zijn nu de verleiders (of moeten we ze singles noemen) aan de beurt. Zal het een van deze mannen lukken om een vrouw te veroveren? Maak kennis met de nieuwe verleiders! 

Yannick (24)

Deze zelfstandige in de transport en gepassioneerd dj komt uit België. Hij is altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Ook doet hij mee aan het programma met een duidelijk doel: Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen en de moeder van zijn toekomstige kinderen. Misschien vindt hij deze dame wel op Temptation Island. Hij gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar is een klein beetje kieskeurig. Deze man houdt van sportieve en goedlachse blondines.

Jimi (25)

Jimi komt wederom uit België en is een sociale, speelse jongen. Ook is hij een ontzettende doorzetter. Hij is werkzaam als zelfstandig schilder en heeft een grote passie voor motorcross. Misschien weet hij op het eiland ook wel een mooi portretje van een van de dames te schilderen. Hij is een echte romanticus opzoek naar de ware liefde. Jimi is na een lange relatie alweer een tijdje vrijgezel, maar zou dit liever anders zien. Op Temptation Island: Love or Leave gaat hij opzoek naar échte liefde: het liefst een zorgzame dame met een exostisch uiterlijk.

Maxime (24)

Maxime is erg ambitieus en een echte charmeur. Hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze ‘smooth talker’ komt uit België, werkt als sales manager en heeft volgens eigen zeggen nog nooit een gebroken hart gehad. Uitkijken dames… Als er een klik met een van de dames is, dan gaat hij daar volledig voor. Maxime is opzoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

Kevin (25)

Kevin werkt als taxichauffeur en in nachtclubs. De positieve levensgenieter komt uit België, houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Hij geniet erg van zijn bestaan als vrijgezel maar hij staat zeker open voor een relatie. Het is voor Kevin vooral belangrijk dat er een klik is: Kevin is opzoek naar een vrouw die er niet omheen draait en goed kan communiceren. Het liefst wil hij ook nog dat een vrouw een klein beetje ‘hard to get’ is. Dat hij veeleisend is kunnen we dus wel stellen.

Valentino (30)

Valentino komt uit België maar heeft ook Italiaanse roots. Ciao Bello! Hij is dan ook ~surprise~ helemaal gek op koffie. Voor Valentino is de tijd van spelen voorbij: na enkele korte relaties is hij opzoek naar zijn droomvrouw. Een vrouw waarmee hij kan settelen en kinderen mee kan krijgen. Deze levensgenieter is opzoek naar een vrouw, om zijn liefde voor lekker uit eten mee te delen. Klinkt als een keeper als je het ons vraagt!

Fatih (26)

Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante man uit België met Turkse roots. Hij is werkzaam als ober en wordt soms nog wel eens door de war gehaald met ‘Tarzan’ door zijn haren, zuiderse looks en lichaamsbouw. Fatih is opzoek naar zijn Jane en houdt dan ook helemaal niet van dramaqueens. Zoals je misschien al aan zijn lichaam kan zien *zwijmel* houdt deze man van voetbal en fitness. Maar ook is Fatih niet vies van een avondje uit!

Joop (32)

In de liefde, wil het de Nederlandse Joop nog niet lukken. Hij is sociaal en muzikaal. Joop hoopte op jonge leeftijd vader te worden, maar is helaas de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Aaah! Hij is opzoek naar een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Geen huisvrouw voor Joop dus. Hij is klaar om de connectie aan te gaan en mocht dit met een van de vrouwen gebeuren, laat hij hier geen gras over groeien.

Bob (26)

De Nederlandse Bob is een echte ondernemer. Hij houdt van hardlopen en motorrijden. Bob is nu ongeveer een half jaar vrijgezel en is wel weer opzoek naar een leuke partner. Hij zoekt een intellectuele en loyale partner. Hij wil eerst een goede klik hebben met iemand, voordat hij in een relatie stapt. Echter gaat hij wel voor zijn partner door het vuur als het zover is. Dit verwacht hij dan ook van zijn partner terug. In het programma Temptation Island: Love or Leave wil hij de vrouwen niet zomaar gaan vertellen dat hun relatie niet goed is, maar hij wil oprecht graag naar ze luisteren en ze advies geven. Een beauty and the brains dus.

Jake (21)

De Nederlandse Jake is de jongste van de single mannen, maar toch betekent dat niet dat hij niet opzoek is naar een serieuze relatie. Hij wil graag een toekomst met iemand opbouwen. Jake valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat open om een diepere connectie aan te gaan met een van de vrouwen.

Willem (30)

Willem is een sportieve en muzikale Nederlandse man. Hij valt op grappige en spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Willem is nu ongeveer een jaar vrijgezel en is nu toch wel opzoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en is goed in het zijn van een luisterend oor. Hij hoopt dit ook voor de vrouwen op Temptation Island: Love or Leave te zijn.

Serayo (29)

De Nederlandse Serayo is een sociale en amicale man. Hij is nu ongeveer drie jaar vrijgezel en opzoek naar een fijne relatie. Hij heeft in de afgelopen jaren geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en dat het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Real beauty comes from within! Serayo valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en hij denkt dat Temptation Island: Love or Leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen.

Niels (25)

Last but not least: de Nederlandse Niels. Hij is een gezellige en ambitieuze man en is nu ongeveer acht maanden vrijgezel – nog niet zo heel lang dus. Niels valt op betrouwbare en zelfverzekerde vrouwen. Hij vindt innerlijke connectie een stuk belangrijker dan het uiterlijk. Niels hoopt voor zijn 30ste vader te worden en hoopt op Temptation Island: Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen.

verleiders-temptation-island

Zal het deze mannen lukken om de harten van de dames een stukje sneller te laten kloppen? Je kunt het zien vanaf donderdag 26 augustus!

Lees ook: Deze mensen doen vermoedelijk mee aan Temptation Island