Afgelopen zaterdag, 13 oktober, is het inspiratie KARWEI-huis tot leven geroepen in een pop-up in De 9 Straatjes van Amsterdam. Je kunt een kijkje nemen en ontzettend veel inspiratie opdoen voor jouw eigen interieur. Wat het huis extra leuk maakt is dat je er gratis workshops kunt volgen, stijladvies krijgt en de logeerkamer elke week een totale make-over krijgt van verschillende influencers. Tot 29 november ben je zelf welkom om langs te komen voor tonnen aan inspiratie!

Workshops en interieuradvies

Naast het kijken naar de verassende combinaties, kun je ook zelf aan de slag. Het blijft dus niet bij het simpelweg op doen van inspiratie, je kunt het zelf ook echt gaan toepassen. Neem deel aan de gratis workshops en ontvang interieuradvies van de KARWEI-stylistes. Ze weten als geen ander wat de trends op woongebied zijn en hoe je nieuwe kleuren, materialen en meubels combineert. Je kunt bijvoorbeeld je eigen woonaccessoires maken, leren hoe je bloemen matcht bij je interieur of eindelijk leren hoe je Instagrammable interieurfoto’s creëert!

karwei 10 karwei 11

Door de pop-up store in te richten als een echt huis, brengen we wooninspiratie tot leven: je kunt het nu voelen en beleven. Maar alleen inspireren is voor ons niet genoeg, daarom geven we ook advies over hoe je de inspiratie in het huis in je eigen interieur toepast. Zo willen we iedereen helpen bij het realiseren van zijn of haar woonwensen – Laura van Riggelen, Brand Manager KARWEI

De logeerkamer make-over

De logeerkamer van het KARWEI-huis wordt wekelijks onder handen genomen. Elke week mag een andere influencer namelijk een make-over geven met het assortiment van KARWEI. Ze laten zich inspireren door de Style Statements die te vinden zijn in het huis. Denk aan pink, messing en fluweel. Niet wekelijks de tijd om langs te gaan voor nieuwe inspiratie? No worries! De make-overs worden van begin tot eind vastgelegd en gedeeld op de website en social media kanalen van KARWEI.

Karwei 2 Karwei 3

Bezoek het huis

Je kunt zelf een kijkje nemen tot en met 29 november. De workshops zijn elke woensdag- en vrijdagmiddag en ook kun je je aanmelden voor gratis interieuradvies op de zaterdag. Voor de volledige planning van het KARWEI-huis kijk je op de website. Lukt het je toch niet om langs komen? Volg de inspirerende gebeurtenissen dan online!

Openingstijden van het KARWEI-huis
Maandag 12.00 – 18.00
Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 12.00 – 20.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00
Zondag 12.00 – 18.00

Lees ook: Geef je woning een upgrade door te spelen met kleur en vormen.