Hoewel vakantie natuurlijk vooral draait om chillen en uitrusten, wil het oog ook wat. Zeg nou zelf: zo’n hotel met meubels uit de jaren ’60, alle kleuren van de regenboog en action natuurschilderijen trekt gewoon niet echt aan. We zoeken dan ook niet voor niets naar een hotel dat ook op Instagram nog wat extra punten kan scoren. We zien er al regelmatig wat voorbij komen op Instagram. We zetten daarom de meest populaire hotels op Instagram voor je op een rijtje.

De meest populaire hotels op Instagram

Zoals we net al zeiden, wil het oog ook wat. In deze hotels ben je daarvoor aan het juiste adres! Er is hier werkelijk aan alles gedacht, zelfs aan de kleinste details. Dit zijn dan ook hotels waar je zonder zorgen heerlijk verblijft én ook nog eens de perfecte plaatjes kunt schieten.

1. Ceasars Palace in Las Vegas

Dit hotel straalt een en al luxe uit. Je wil dan ook het liefst het hotel niet meer uit wanneer je hier verblijft. Je kijkt namelijk je ogen uit. Hier geldt wel; what happens in Vegas, does not stay in Vegas. Je wil namelijk het liefst iedere hoek van dit hotel laten zien aan iedereen!

2. Fontainebleau Miami Beach in Miami

Ben je toch meer op zoek naar een hotel waar je prachtige plaatjes kunt schieten op het strand? Dan ben je bij Fontainebleau aan het juiste adres. Hier loop je zo vanaf het grootste witte hotel Miami Beach op. Tenzij je natuurlijk liever bij een bedje naar het zwembad stopt.

3. Hotel Paradiso Art in Ibiza

Iets dichter bij huis, maar niet minder mooi! Buiten het feit dat Ibiza een heerlijk eiland is om op vakantie te gaan, is het hotel verder tip top in orde. Vooral bij het zwembad kun je prachtige kiekjes schieten!


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door ✈ cristheo (@cristheo)

4. W Hotel Times Square in New York

Ben je toch meer in voor een uitgebreide stedentrip? Dan ben je in dit hotel in New York aan het juiste adres. Dat typische stijltje komt overal in het hotel terug én je hebt werkelijk overal mooie uitzichten over de stad. Zelfs tijdens het eten! Het voelt net alsof je een typische Amerikaanse serie binnenstapt.

5. Atlantis the Palm in Dubai

Gegarandeerd mooi weer? Dan kun je heerlijk vertoeven in dit magische hotel in Dubai. Uiteraard hoef je hier niets meer te doen dan alleen relaxen bij het zwembad, maar vergeet niet af en toe even leuk te lachen voor de camera. Met deze kiekjes maak jij indruk, want wat ons betreft is dit een van de meest populaire hotels op Instagram.

Lees ook: In dit chocoladehotel in Engeland kun je badderen in chocolade