Chocoladeliefhebbers opgelet! Er bestaat namelijk een chocoladehotel in Engeland volledig in Willy Wonka thema (lees: likbaar behang, chocoladefontein en potten vol kauwgomballen). Je hoeft ook niet ver te reizen, het hotel bevindt zich namelijk in het plaatsje Bournemouth. Waar wacht je nog op?

chocoladehotel in engeland
Late Rooms website

The Chocolate Box Hotel

The Chocolate Box Hotel in Bournemouth (Engeland) is waar je moet zijn om al je chocoladedromen werkelijkheid te laten worden. Willy Wonka kennen we natuurlijk allemaal als eigenaar van de chocoladefabriek uit de iconische film Sjakie in de chocoladefabriek. Inmiddels is onze favoriete kinderfilm al 50 jaar oud en dit moet natuurlijk gevierd worden met chocolade, heel veel chocolade. Om deze reden is er in The Chocolate Box Hotel een kamer ingericht volledig in Willy-Wonka thema.

Een hotelkamer van chocolade

Hoe ziet een chocoladekamer er dan uit? De kamer heeft likbaar behang (in verschillende fruitsmaken), een luxe chocoladefontein met fruit en marshmallows om erin te dippen, potten gevuld met toverballen, en nog meer chocolade om alles mee weg te spoelen. Voor de die hard chocofans is er ook nog eens een chocoladebad waarin je je kunt onderdompelen. En volgens onderzoek is chocolade ook nog eens enorm goed voor je huid! Dan komt er ook nog eens bij dat alles onbeperkt is! Optimaal genieten dus.

the chocolate box hotel
Late Rooms website

Hoe boek je de chocoladekamer?

Je kunt de meest zoete avond van je leven beleven voor 200 pond per nacht. Side note: het behang wordt na elke overnachtigen vervangen. Wel zo fris! Druf je het chocoladeavontuur aan en wil je een nachtje boeken in ’s werelds zoetste hotelkamer? Direct boeken gaat helaas niet, maar je kunt je wel al hier inschrijven! Je bent dan als eerste op de hoogte dat je kunt boeken.

We vrezen wel dat je een paar kilootjes zwaarder terugkomt van je vakantie, maar dat moet je maar even voor lief nemen. Met deze tips val je gezond en snel af, en zijn die extra kilo’s zo weer als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees ook: Bewezen: na het sporten kun je het beste chocolademelk drinken