Hilarisch eigenlijk, waar tegenwoordig allemaal wel niet onderzoek naar wordt gedaan. Zo heeft een Brits bedrijf dat seksspeeltjes verkoopt via een enquête onderzocht welke dag van de week het meest en minst populair zijn om seks te hebben.

beste dag seks FEM FEM

We gaan dus het liefst allemaal op zaterdagavond van bil als het aan dit onderzoek ligt. Met behulp van 1600 volwassenen die meededen aan de enquête weten we dat koppels het liefst (en vaakst) seks hebben in het weekend, en vooral de zaterdagavond. Van de 1600 respondenten heeft slechts 4% aangegeven ook seks te hebben op dinsdag wat er voor zorgt dat dit het minst populaire dag van de week is. Maar niet alleen de dinsdag maar ook de donderdag schijnt niet zo heel populair te zijn met slechts 6% die heeft aangegeven regelmatig op donderdag seks te hebben. Wellicht zit iedereen dan lekker voor de tv naar Temptation Island te kijken?

Het weekend scoort hoog

Waarschijnlijk omdat men meer tijd heeft om uit te rusten en er geen (of minder) werkdruk is. Zaterdag is een uitschieter met 37%, gevolgd door vrijdag met 23% – lekker (letterlijk) begin van het weekend, toch?

Nog een aantal fun facts van dit onderzoek: mannen beweren bijna 80% van de keren het initiatief te nemen en vrouwen doe dit bijna de helft van de tijd.

Uit onderzoek blijkt ook dat dit de mensen zijn die het vaakst seks hebben.

Happy humping!