Of je het nou liever ’s ochtends doet of het wordt iets vaker gedaan zodra er een borrel is gedronken: we hebben allemaal seks. De een vaker dan de ander. Maar ben je nooit stiekem benieuwd welke mensen nou het vaakst met elkaar van bil gaan?

stelletjes seks FEM FEM

Na een onderzoek van bijna 25 jaar in de Verenigde Staten hebben de Amerikanen ontdekt welke mensen nou echt het meest seks hebben:

Samenwonend of single

Op zich zouden we beiden kanten hiervan snappen. Over single mensen wordt er vaak gezegd dat ze een wild leven leiden waarbij er dus veel seks van te pas komt. Hetzelfde geldt voor stelletjes die net gaan samenwonen maar dan wordt er wel eens gezegd dat de hoeveelheid seks na een tijdje vermindert. Toch blijkt dat mensen die samenwonen toch véél vaker intiem zijn (en blijven) dan de vrijgezellen.

Veel werken of weinig

Weinig werken, alle tijd van de wereld om lekker veel van bil te gaan. Zou je denken, hè. Toch blijkt dat mensen die fulltime werken meer seks hebben dan mensen die nauwelijks tot niet werken.

Jonge ouders of ouders met pubers

Heb je nog geen pubers in huis? Dan heb je vaker seks met je partner als jullie kind nog baby is. Dit heeft alles te maken met het feit dat kleine kinderen (of pubers) wel eens overwacht je slaapkamer binnen kunnen komen lopen.

Watch and learn

Kijk, hier schreven we laatst nog over: porno kijken is goed voor je relatie. Mensen die het vaker kijken, hebben vaker seks omdat ze door alle filmpjes snel opgewonden raken.

Lees ook: dit is wat er met je lichaam gebeurt als je lang niet meer seksueel actief bent geweest.