Veel vrouwen komen een stuk moeilijker tot een hoogtepunt dan mannen. Sommige vrouwen vinden dat vervelend, wat natuurlijk volkomen begrijpelijk is. Maar nu gaat er een positie viral op TikTok, dat ervoor zou zorgen dat je binnen vijf minuten tot een hoogtepunt komt!

hoogtepunt

Moeilijker een hoogtepunt bereiken

Het is nou eenmaal zo dat vrouwen moeilijker the big O bereiken dan mannen. Bij vrouwen komt er namelijk ook veel meer bij kijken. Zo duurt het bij een vrouw gemiddeld twintig minuten langer om volledig opgewonden te raken en bereikt 80% van de vrouwen geen hoogtepunt zonder stimulatie. Dit zorgt ervoor dat slechts 36% van de vrouwen ook daadwerkelijk finished tijdens de daad, terwijl dit bij mannen 90% is. Tijd om die kloof kleiner te maken!

Viral positie

Nu gaat er een positie viral op TikTok, dat ervoor zou moeten zorgen dat je veel makkelijker kan komen. De dames beweren binnen vijf minuten een hoogtepunt bereikt te hebben. “Finishing in 5 mins coz he likes to wear my ankles as earrings”, schrijft TikTokster Patricia Elena bij haar video.

@patricialaelena #fyp #pourtoi #pentrutine #parati #spicy ♬ original sound – Maïssa 🙂

Eigenlijk spreekt het al redelijk voor zich, maar de positie is dus dat je je benen over de schouders van je partner doet. En eigenlijk is het helemaal niet zo gek dat deze positie ervoor zorgt dat je makkelijker een climax bereikt. Door deze positie gaat je partner veel dieper, waardoor er meer plekken geraakt worden.

@jessicagarciareal69 Did I mention it was my favourite? #everyinchofyouisperfect ♬ original sound – Maïssa 🙂

Lees ook: Blijkbaar zorgt deze sport voor een intenser hoogtepunt in de slaapkamer

Kussen onder je rug

Wil je het jezelf – en je partner – nog net iets makkelijker maken? Dan is het ook een goede tip om bij deze positie een kussen onder je rug neer te leggen. Hierdoor kantel je je bekken een stukje, waardoor je partner nog beter bij de juiste plekken kan komen. Zeker het proberen waard, dus ;).