De Pumpkin Spice Latte van de Starbucks is gewoon een warme kruidige knuffel in een mok. En het liefst zouden we hem dan ook het hele jaar door bestellen. Wat nou als we zouden zeggen dat dit ook mogelijk is? Wij vertellen je hoe je de Pumpkin Spice Latte van de Starbucks het hele jaar door bestelt!

pumpkin spice latte starbucks hele jaar door bestellen

Hoe bestel je de Pumpkin Spice Latte van de Starbucks het hele jaar door?

Dit is de life hack waar we allemaal op gewacht hebben. Een Starbucks barista laat ons namelijk zien hoe we het hele jaar door van Starbies’ PSL kunnen genieten. Met een paar kleine aanpassingen heb je namelijk een drankje die wel heel veel op de real deal lijkt.

Dit is wat je gaat bestellen: een white mocha met 2 pompjes mocha en 2 pompjes chai. Als finishing touch kun je het drankje nog afmaken met een flinke dot slagroom en wat pumpkin spice kruiden.

@annikaverdamVoor de pumpkin spice lovers 🎃##voorjou ##fyp ##foryou ##starbucksnederland ##starbucks ##pumpkinspice ##pumpkinspicelatte ##nederlands ##barista ##whitemocha♬ Lofi – Domknowz

We zijn barista Annika voor eeuwig dankbaar en we kunnen niet wachten om aankomende zomer in het park te liggen met onze fake PSL’s. Plus, je kunt dit drankje natuurlijk ook iced bestellen, perfect voor tijdens de warmere dagen.

Lees ook: De Stroopwafel Latte van de Starbucks is hét nieuwe winterse drankje van de Starbucks