Nu we allemaal thuiszitten door het Coronavirus, is er heel wat tijd te doden. We begrijpen dat wanneer jij met je partner thuiszit en jullie al dagen in chillpakken of, laten we eerlijk zijn, schaars gekleed door het huis lopen, je best zin hebt in een sexy avondje samen. Hier hebben jullie dan ook alle tijd voor. Wij hebben de mooiste lingerie uitgezocht om jouw quarantaine een stuk sexier te maken.

sexy_quarantaine_items

Misschien is het er de laatste tijd bij ingeschoten aangezien jullie geen tijd hadden of te moe waren. Door drukke schema’s kunnen jullie geplande sexy avonden namelijk vaak in duigen vallen. Mochten jullie samen in zelf quarantaine zitten, hebben jullie hier nu gelukkig even geen last van en kunnen jullie doen wat jullie willen. Toch één voordeel aan de coronacrisis!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door For Love & Lemons (@forloveandlemons) op

Met de volgende items maak jij jullie quarantaine een stuk sexier en spannender. Verras je partner bijvoorbeeld eens met een mooie lingerieset! Seks heeft nou eenmaal een grote invloed op jullie relatie en is dus belangrijk. Vooral wanneer je op elkaar aangewezen bent, wil je het liever gezellig houden. Onze tip: maak het spannend!

Heb jij geen relatie? Dan kan je ook voor jezelf een romantische sfeer maken en een mooie lingerieset aanschaffen. Dit zal een positieve invloed hebben op jouw mindset, je gaat meer van jezelf en je lichaam houden wanneer jij je goed voelt. Ook is zelfverwenning een goede vorm van ontspanning in deze bizarre tijd.

Items die jouw quarantaine een stuk sexier maken