Seks is geweldig, ook met jezelf. Naast masturberen zijn er ook andere activiteiten die jij met jezelf kan ondernemen om jezelf beter te leren kennen. Je zou bijvoorbeeld een seksspeeltje voor jezelf kunnen kopen. Is het de eerste keer dat je een vibrator koopt? Dan zouden deze tips nog handig van pas kunnen komen!

kopen vibrator FEM FEM

Wist je dat een orgasme maar liefst 25 seconden kan duren? Reden genoeg om jezelf lekker in de watten te leggen en wat extra dopamine te produceren. En daar heb je niet per se je lover voor nodig, dat kan je prima zelf!

Denk na over wat je wilt

Tegenwoordig is er zoveel keus qua vibrators dat we door de bomen het bos niet meer zien. Er is voor iedereen wat wils: luchtdruk vibrators voor contactloos genot bij je clitoris of Rabbit Vibrator om je clitoris én je vagina tegelijk te stimuleren. Het gaat er maar net om wat je wilt! Ook moet je nadenken over waar je de vibrator wilt gebruiken. Wil je hem onder de douche of in het bad gebruiken, dan is het belangrijk om voor een vibrator te gaan die waterdicht is. Het is goed om te checken of de vibrator hoeveel geluid de vibrator maakt voor als je bijvoorbeeld niet alleen woont. Ook trillingen zijn belangrijk: sommige vibrators trillen (te) zacht waardoor je er niet wat van voelt. Zoek naar een vibrator met “rumble” trillingen, deze trillingen voel je intens.

Masturbeer eerst met je vingers

Je lichaam kennen is cruciaal als je een passende vibrator wilt kopen. Probeer je clitoris te stimuleren om erachter te komen wat je fijn vind. Je clitoris is een gevoelige plek dus maak je geen zorgen als het een beetje overweldigend is. Het is ook een geval van wennen en uitzoeken wat jij fijn vind om te zoeken.

Probeer ook vaginaal van alles uit. Masturbeer met twee vingers en schuif ze als het ware ‘omhoog’ richting je buik. Hier zit je G-spot. Dit is een plekje wat je veel genot kan brengen en waar vibrators die niet helemaal recht lopen voor zijn bedoeld.

Ook je partner kan je helpen bij het vinden van de perfecte match. Heb je een voorkeur voor de tong van je partner of hou je ervan om gestimuleerd te worden op meerdere vlakken tegelijk. In het geval dat je het fijn vindt om op verschillende plekjes gestimuleerd te worden, is een Rabbit Vibrator of Wand Vibrator een goede keus voor jou.

Denk na over de prijs

Koop je voor het eerst een vibrator? Bereid je dan voor dat je er nog veel meer gaat kopen in de toekomst. Ook moet je onthouden dat je eerste vibrator niet altijd de perfecte voor jou is. Zorg daarom dat je niet gelijk all out gaat bij het kopen van je eerste speeltje. Kies wel voor een vibrator van goede kwaliteit, omdat de kans anders aanwezig is dat hij in de lade van je nachtkastje blijft liggen. En daarvoor heb je hem natuurlijk niet aangeschaft.

Wil je wel een duurdere variant kopen? Check dan goed het winkelbeleid van de plek waar jij je vibrator aanschaft. Sommige winkels accepteren een terugbetaling en andere winkels geven je een tegoed voor je volgende aankoop.

Winkel bewust

Je hoeft je echt niet te schamen voor het kopen van een vibrator. Koop je hem in winkel? Wees dan niet bang dat je een tas met een supergrote dildo meekrijgt. Winkels hebben heus wel door dat het niks is om je voor te schamen maar niet iedereen hoeft te weten wat je koopt. Ook over online aankopen hoef jij je geen zorgen te maken. De meeste winkels geven je een optie om een discreet pakket opgestuurd te krijgen. Zo weet alleen jij wat er in je pakketje zit.

Wees niet bang om de eerste keer naar een winkel te gaan en vragen te stellen. Het is altijd fijn om nog een keer van een winkelmedewerker met verstand te horen wat je allemaal kan verwachten en het beste kan doen. Elke vibrator komt namelijk met een handleiding. Net als jij.

Doe ook voldoende research over materialen die zijn gebruikt bij het maken van je speeltje. Lichaamsveilig rubber of siliconen zijn altijd een goede optie.

Maak je vibrator goed schoon

Je zou je vibrator na elk gebruik goed moeten schoonmaken. Je vagina bevat veel bacteriën en schimmels die ervoor zorgen dat je vagina gezond blijft. Gebruik milde zeep en warm water of een vochtig washandje met zeep. Heb je een waterdicht speeltje? Stop het speeltje dan in afgekoeld, gekookt water voor drie tot vier minuten. Weet je niet zeker of je vibrator helemaal schoon is? Dan kan je ook gewoon een condoom gebruiken. Voor extra punten: bewaar je vibrator in het doosje waarin je hem hebt gekocht.

Gun jezelf tijd

Wanneer je begint met het gebruik van je vibrator zal je er echt aan moeten wennen. Zet dus niet te veel druk op jezelf om gelijk te willen genieten en klaar te komen met je vibrator. De vibrator die je koopt is je eerste vibrator en hoeft niet je enige te zijn. Het belangrijkste is om van jezelf te genieten en jezelf nog beter te leren kennen!

Benieuwd wat andere mensen fijn vinden qua speeltjes? Dit zijn de populairste seksspeeltjes per provincie.