De laatste twee afleveringen van Expeditie Robinson hebben niet alleen op het eiland, maar ook daarbuiten voor een verrassende wending gezorgd. Radmilo Soda besloot een gewaagde zet te doen om medekandidaat Krista uit het spel te krijgen. Hoewel zijn plan succesvol was, kreeg Radmilo weinig waardering voor zijn strategische zet. In een opmerkelijke ontwikkeling keren kijkers zich niet alleen tegen hem op sociale media, maar ook tegen zijn sportschool. Oops!

Radmilo Soda kritiek sportschool expeditie Robinson
Bron: @radmilosoda

Radmilo Soda

In recente afleveringen van Expeditie Robinson zagen we hoe de spanning tussen de deelnemers, vooral tegen Krista, steeds grimmiger werd. Radmilo Soda leidde het anti-Krista team. Dit deed hij samen met Mark Baanders, Iris Enthoven en Floris Gobel. De meedogenloze eliminatie van Krista verraste dan ook medekandidaten zoals Ilse, Willem en Jochen. Ook het kijkerspubliek was niet blij met Radmilo. Dit resulteerde in een golf van reacties. Op sociale media namen mensen massaal de verdediging van Krista op zich en bekritiseerden scherp het gedrag van Radmilo. Maarre, wat begon als boze tweets evolueerde snel naar een bredere vorm van afkeuring.

Sportschool van Radmilo

Hoewel Radmilo al een hele bak haat via sociale media over zich heen heeft gekregen, blijkt dit nog niet afgelopen. Sterker nog, de haat gaat fanatiek door. Met nu zijn sportschool als slachtoffer. Radmilo’s eigen sportschool in Amsterdam genaamd Soda Bodyfit is nu onverwacht betrokken bij wraakacties tegen hem. Mensen die niet tevreden zijn over zijn gedrag tijdens Expeditie Robinson nemen massaal hun toevlucht tot Google Reviews om wraak te nemen op de personal trainer.

“Een personal trainer is iemand waarbij je veilig moet voelen. Ik betwijfel of dit mogelijk is bij iemand die zich zo ontzettend vals opstelt en geen enkele vorm van zelfreflectie heeft. Reap what you sow”, schrijft een iemand op Google Reviews. Een ander voegt toe: “Snap niet hoe Radmillo mensen motiveert om te bewegen, terwijl hij totaal geen inzicht heeft hoe je met mensen moet omgaan.” Auch!

Opvallend genoeg wordt Soda Bodyfit plotseling overspoeld met talloze 1-ster recensies, die zich opstapelen na de controversiële aflevering waarin Krista voortijdig het spel moet verlaten. Het lijkt erop dat de grenzen tussen reality-tv en het echte leven vervagen, terwijl kijkers hun ongenoegen uiten op onverwachte manieren. Vind jij dit terecht?