We got some new ‘babynieuws’: rapper Bizzey en zijn vrouw Renee Hemmes zijn ouders geworden van een prachtig dochtertje. Vorige week gingen de geruchten al rond maar nu zijn ze officieel bevestigd. Dus pak de beschuit met ‘roze’ muisjes er maar bij!

bron: @bizzey

Vader

Bizzey heeft een druk leven. Naast zijn optredens heeft hij het ook erg druk met ‘vader zijn’. Zo heeft hij ook al een zoontje met Renee genaamd: November, en daar is dus nu een tweede bijgekomen! Zo kondigt hij zijn nieuwe spruit aan op Instagram. “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Brooks (@bizzey)

Een dochtertje

Nu laat Bizzey op zijn Instagram weten dat ze zijn bevallen van een dochtertje en bij de caption wordt een serie aan té schattige foto’s gedeeld. De jongedame heeft een hele bijzondere naam gekregen: “Wij zijn gezegend met dit engeltje en ze is helemaal gezond vrijdag ochtend bij ons gekomen. Welkom Four-Juno Roelandschap. We zullen je alle liefde en bescherming geven die we in ons hebben. ❤️ ”

In de serie foto’s die op Instagram zijn gedeeld kunnen we ook zien dat oude broer November zijn taak als ‘grote broer’ erg serieus neemt.

Carrière

Leendert Roelandschap, of ook wel met zijn artiestennaam Bizzey genoemd, is een Nederlandse rapper en dj. De geblondeerde jongeman heeft al meerdere hits te pakken en treedt op voor volle zalen. Traag en drup zijn 1 van zijn bekendere liedjes die bij vele op repeat staan in hun Spotify lijst.

De muziek carrière van Leendert begon in 2010 binnen de muziekgroep Yellow Claw. Toch besloot hij er in 2016 voor om solo verder te gaan, omdat hij daar volgens zichzelf meer uit zou kunnen halen. En gelijk had hij! Wij vinden zijn muziek heerlijk en ik denk vele van jullie ook, toch?

Lees ook: Famke Louise vertelt voor het eerst hoe de breuk met Bizzey is verlopen