Goed nieuws voor alle Real Housewives fans! Het twaalfde en helaas ook laatste seizoen is nu ein-de-lijk te zien op Videoland. Vertel je vriendinnen dus maar alvast dat je een tijdje niet bereikbaar bent. Want de levens volgen van zeven succesvolle vrouwen uit de high society van Beverly Hills en alle drama die daar bij komt kijken, is het enige waar jij de komende tijd mee bezig gaat zijn.

The Real Housewives of Beverly Hills laatste seizoen Videoland
Bron: The Real Housewives of Beverly Hills

The Real Housewives of Beverly Hills

Onze favoriete Housewives zijn weer terug van weggeweest om ons voor de allerlaatste keer te entertainen. In het twaalfde seizoen zal de hele cast van seizoen elf weer terugkeren. Enne, daar maak je ons echt gelukkig mee. We kunnen nu namelijk weer 24 afleveringen lang genieten van de miljonairsvrouwen Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Jayne, Dorit Kemsley, Garcelle Beauvais, Crystal Kung Minkoff en Sutton Stracke. Ook zullen we Diana Jenkins als nieuwkomer kunnen volgen dit seizoen.

Laatste seizoen

We kunnen nu, met dit twaalfde seizoen, nog voor één laatste keer de Real Housewives volgen. De vrouwen willen in dit seizoen hun vriendschappen verdiepen en ongetwijfeld in harmonie leven, terwijl ze tegelijkertijd het gezinsleven en hun zakelijke ondernemingen proberen te balanceren. Maar hun luxueuze levensstijl zorgt ondertussen ook voor héél veel drama. Leven in luxe, rijkdom en privileges is toch meer dan we op het eerste gezicht zouden denken.

Nu op Videoland

Wij zijn écht super blij dat dit seizoen ein-de-lijk op Videoland te zien is. Benieuwd naar wat je allemaal te wachten staat dit seizoen? Bekijk dan de trailer van seizoen twaalf hieronder!

 Korte spanningsboog?

Ben jij nou niet zo’n fan van series met lange afleveringen en vind je het lastig om dan je aandacht te houden? Dan is in plaats van The Real Housewives of Beverly Hills, deze nieuwe Netflix dramaserie misschien wel iets voor jou.